BELOTERO

own your beauty

 

Belotero® -tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka ovat tutkitusti turvallisia ja saavat aikaan pitkäkestoisia tuloksia. Lisäksi Belotero® Balancella on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) USA:ssa   täyteaineena, jolla korjataan kasvojen matalia ja keskisyviä juonteita. FDA-hyväksynnän saamiseksi tuotetta on tutkittu laajasti mahdollisten sivuvaikutusten selvittämiseksi, ja sen turvallisuus on todistettu kliinisin tutkimuksin. Euroopassa Belotero®-tuotteilla on CE-hyväksyntä. Belotero®-täyteaineita ei luokitella lääkeaineiksi, vaan ne ovat lääketieteellisiä laitteita (medical device class III).  Kuten kaikki hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet,  Belotero® -tuotteet koostuvat pääosin aineesta, jota kehossa on luontaisestikin, joten allergisten reaktioiden riski on käytännössä hyvin pieni.*

 Belotero® -täyteaineet ovat korkealaatuisia tuotteita, joiden avulla saat turvalliset, luonnolliset ja pitkäkestoiset tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa.

* Keskustele aina lääkärisi/hoitajasi kanssa mahdollisista hoitoon vaikuttavista terveydellisistä seikoista.

 
 

BELOTERO - SINUN HOITOVAIHTOEHTOSI

 

JUONTEIDEN TASOITTAMINEN

Ikääntyminen saa ihossa aikaan monenlaisia muutoksia: ihon täyteläisyys, rakenne ja ulkonäkö muuttuvat vuosien myötä.

Ikääntymisen aiheuttamat staattiset rypyt tulevat esiin, kun kasvosi ovat rentona. Ihon laatuun vaikuttavat mm. aurinkoaltistuksen määrä sekä useat elämäntapoihin liittyvät asiat (mm. tupakointi, ruokailutottumukset, alkoholin käyttö) Ihon rakenne heikkenee, ja ryppyjä ja juonteita alkaa ilmaantua.

Hyaluronihappoa käytetään ryppyjen ja juonteiden täyttämiseen ja häivyttämiseen. Belotero® -täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, ja ne tarjoavat laajan valikoiman hoitovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

 
170403_Treatment_Areal_Soft-300x300.png

BELOTERO SOFT

Belotero® Soft sopii ihon pintajuonteiden häivyttämiseen herkimmillä ihoalueilla. Belotero® Soft sulautuu pehmeästi hoidettavelle ihoalueelle ja sen koostumus häivyttää ihon pintajuonteet hellästi!

Hoitoalueita

 • Naururypyt

 • Ylähuulen juonteet

 • Otsan uurteet

170403_Treatment_Areal_Balance-300x300.png

BElotero balance

Belotero® Balance on valintasi keskisyvien ja syvien juonteiden korjailuun. Se sopii myös huulten rajojen vahvistamiseen.

KASVOJEN LINJOJA MUKAILLEN Belotero® Balance sulautuu saumattomasti ihoon, ja sitä suositellaan  ryppyjen ja juonteiden korjailuun.

MONENTYYPPISTEN RYPPYJEN KORJAILUUN:

 • Ylähuulen juonteet

 • Nasolabiaalijuonteet

 • Otsarypyt (ns. sibeliusrypyt)

 • Suupielen juonteet (ns. marionettijuonteet)

 • Huulet (muotoilu)

170403_Treatment_Areal_Intense-300x300.png

Belotero Intense

Saadaksesi täyteläisen ja raikkaan ilmeen, valitse Belotero® Intense, joka täyttää juonteet ja syvemmätkin rypyt, ja saa Sinut tuntemaan olosi upeaksi! Belotero® Intensen tasapainoisen elastinen koostumus antaa ihollesi optimaalisen tuen. Turvallisesti.

Belotero® Intense saa aikaan pitkäkestoisia tuloksia, jotka saavat Sinut tyytyväiseksi ulkonäköösi. Kaikki kyllä huomaavat virkistyneen ulkonäkösi, mutta kukaan ei tiedä, että salaisuutesi on Belotero®.

IHOSI NUORTUMINEN

Belotero® Intense täyttää tehokkaasti huulia sekä syviä juonteita, kuten:

 • Nasolabiaalijuonteet

 • Marionettijuonteet

 • Syvät suupielien juonteet 

KATSO HINNAT

 

IHON SYVÄKOSTEUTUS

Hehkuva, kiinteä iho on merkki kehon hyvinvoinnista, joskin arjen stressi ja kiire vaativat veronsa, ja se näkyy myös ihossa. Riittävä kosteus on keskeinen tekijä ihon kauneuden kannalta. Ihon kuivuuden ja ikääntymismuutosten välillä on selvä yhteys, ja muutokset johtuvat usein nimenomaan kehon luonnollisen hyaluronihapon puutteesta.

KAIPAAKO IHOSI LISÄÄ KOSTEUTTA?

 • Tuntuuko, että ihosi on menettänyt kiinteyttään?

 • Onko viime aikoina ilmaantunut lisää juonteita?

 • Altistuuko ihosi usein aurigolle tai tupakoitko?

 • Haluatko antaa ihollesi piristysruiskeen ilman että ulkonäkösi muuttuu dramaattisesti?

SAMMUTA IHOSI JANO

Kosteuttavat hoidot auttavat elvyttämään ihoasi, parantaen samalla ihon kiinteyttä, elastisuutta ja sävyä. Hyaluronihappoa käytetään yhtä lailla ryppyjen ehkäisemiseen kuin aktiiviseen ihon kosteutukseen ja kiinteytykseen kasvojen, kaulan, dekoltéen ja kämmenselkien alueella.

 
Belotero-Revive-Ilomed

Belotero revive

Belotero® Revive -täyteaineella virkistynyt, nuorekas ilme! Belotero®Reviven ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja glyserolia on kehitetty nimenomaan kosteuttamaan ja kohottamaan ihoa.

ENSIMMÄINEN HOITOVAIHE:

Ensimmäisen hoitovaiheen aikana suositellaan 2-3 hoitokertaa, joiden välillä on noin kuukausi aikaa, jotta iho ehtii kosteutua kunnolla.

YLLÄPITOVAIHE:

Ylläpitohoitoja suositellaan kerran tai pari vuodessa, riippuen ihon yksilöllisistä tarpeista.

 Sopivia käyttökohteita ovat mm:

 • Kasvot

 • Kaula

 • Dekoltée

 • Kädet

JOPA 36 VIIKKOA
Paransi ihon kosteutta ja vähensi punoitusta pitkäkestoisesti

YLI 80 %
potilaista oli tyytyväisiä hoitoon 28 viikkoa hoidon jälkeen.

90%
potilaista suosittelisi Belotero Revivea ystävilleen.

100 %
potilaista koki, että iholla näkyi postiivisia muutoksia.

* Merz BELOVE Study, 2019

unnamed-3.jpg

TÄYTELÄISYYDEN PALAUTTAMINEN

Meillä kaikilla on luonnostaan kasvojen iholla tietty määrä rasvaa, joka iän myötä pikku hiljaa vähenee. Kun poskilta häviää täyteläisyys, ne veltostuvat ja ikäänkuin putoavat alaspäin. Tämä johtaa juonteiden syntymiseen nenänpielistä kohti suuta (nasolabiaalijuonteet) ja suupielistä alaspäin sekä leuan alapuolisen ihon veltostumiseen. Nämä muutokset tekevät kasvoista kulmikkaammat ja vähentävät nuorekkuuden vaikutelmaa.

Belotero® Volumen erinomainen mukautuvuus tekee siitä huipputuotteen kasvojen muotoiluun ja täyteläisyyden palauttamiseen. Belotero® Volumea voidaan käyttää eri alueille (mm. poskipäät, posket, leuka, ohimot). Se tuo tehokkaasti lisää täyteläisyyttä ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.

 
170403_Treatment_Areal_Volume-300x300.png

BELOTERO VOLUME

Meillä on kaikilla luontaisesti kasvojen alueen rasvaa, joka pikkuhiljaa luontaisesti iän myötä häviää. Belotero®Volume on suunniteltu palauttamaan volyymia niille kasvojen alueille, joilta se on erityisen paljon vähentynyt. Belotero® Volume on suunniteltu erityisesti lisäämään tukea ihon pintakerrokseen ja palauttamaan volyymia iholle.

Belotero® Volumen salaisuus on sen täydellisessä mukautuvuudessa ihon yksilöllisiin tarpeisiin. Tuloksena on luonnollisen kaunis ulkonäkö.
Belotero® Volumea voidaan pistää kasvojen eri alueille:

 • Posket

 • Ohimot

 • Poskipäät

KATSO HINNAT


HUULTEN TÄYTEAINEHOIDOT

Huulia ympäröiviä pystyjuonteita voi olla vaikea häivyttää meikillä, ja usein ne vieläpä korostuvat, jos huulipuna pääsee leviämään juonteita myöden. Belotero® Lips (Contour&Shape) sekä Balance ja Intense sopivat erinomaisesti huulten täyttämiseen. Ne lisäävät huuliin muotoa, rakennetta ja volyymia. Huulten alueen täyteainehoidoissa vähemmän on enemmän,  jotta lopputulos on kauniin luonnollinen. Belotero® -tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka sulautuvat ihoon niin pehmeästi, ettet pysty tuntemaan eroa -mutta näet sen kyllä!

Täyteainepistoksia voidaan antaa vaiheittain useammilla käyntikerroilla, kunnes saavutetaan haluttu lopputulos. Tuote sulautuu ihon luonnolliseen rakenteeseen antaen iholle pehmeän luonnolliset tulokset, jotka ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Uutta täyteläisyyttä huulillesi –ja näytät luonnollisen nuorekkaalta!

 

 Belotero Lips - Duo (Shape&Contour)

Huulten muotoilu ja volyymin lisääminen hyaluronihappopohjaisilla täyteaineilla on yksi kysytyimmistä esteettisistä toimenpiteistä. Yksi ei kuitenkaan aina riitä: tehokas huulten muotoilu vaatii usein enemmän kuin yhden täyteaineen.

Belotero Lips -konseptin toisiaan täydentävät tuotteet ovat vastaus tähän tarpeeseen. Shape tuo volyymia ja Contour muotoilee ja palauttaa huulet jälleen tarkkarajaisiksi.

Yli 93% tyytyväisiä asiakkaita. Duo joka takaa tyytyväisyyden.

Mikä tekisi huulistasi kauniimmat?

 • Luonnollinen, tasainen täyteläisyys

 • Tasapainoinen ulkonäkö

 • Lisää kaarevuutta ja tarkat rajat

 • Lisää täyteläistä muotoa

Miten saat haluamasi lopputuloksen?

 • Miellyttävästi ja kivuttomasti

 • Pitkäkestoisin tuloksin

 • Luonnollisesti

KATSO HINNAT

unnamed-5.jpg

MIESTEN HOIDOT

LUONNOLLISEN HIENOVARAINEN KÄSITTELY MIESTEN IHOLLE

Miesten iho ikääntyy pikkuhiljaa, ja ympäristötekijöillä on ikääntymisprosessiin suuri vaikutus. Liiallinen aurinko, huonot ruokailutottumukset ja stressi heikentävät ihon rakennetta ja saavat aikaan ryppyjä ja juonteita. Belotero®-täyteaineilla voidaan hoitaa eriasteisia ryppyjä ja saada aikaan hienovaraiset ja luonnolliset tulokset.  Belotero® -tuotteet auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä, ja säilyttämään luonnollisen, miehekkään ilmeen.

LUONNOLLISILLA TULOKSILLA LISÄÄ ITSEVARMUUTTA!

MITÄ MIEHEN IHO TARVITSEE?

Miesten ihon rakenne on selvästi erilainen kuin naisten. Iästä riippumatta miesten iho on paksumpi kuin naisten, ja siinä on yleensä korkeampi kollageenipitoisuus, minkä vuoksi ryppyjä ja juonteita muodostuu vähemmän ja ihon ikääntyminen on hitaampaa. Mutta iän myötä myös miesten iho menettää rakennettaan ja elastisuuttaan, ja ryppyjäkin ilmaantuu.  Kasvot näyttävät väsyneeltä ja veltostuneelta.

Hyaluronihappoa sisältävät Belotero® -tuotteet lisäävät tehokkaasti hävinnyttä volyymia ja palauttavat nuorekkaan dynaamisen ilmeen.

KATSO HINNAT

Website_Belotero_Header_1074x506_Neu_0004_Mann1.png
 

Keskustele hoitajasi kanssa, mitkä kohdat kasvoistasi kaipaavat Beloteroa® , ja millä tuotteilla saavutatte parhaat tulokset.

Me Ilomedilla olemme erikoistuneet Belotero®-hoitoihin.