Ihonhoitopalvelut

Löydät meiltä myös laajan valikoiman ylellisiä kasvohoitoja. Käytämme hoidoissa ainoastaan korkealuokkaisia tuotteita, juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden.

Olemme Ilomedissa keskittyneet tuloksellisuuteen, ja ihon ongelmien ratkaisemiseen häivyttämisen sijaan. Tästä syystä käytämme hoidoissa tuotteita, joilla on tutkittuja tuloksia.

Palveluistamme löydät ihoa ravitsevia ja kosteuttavia kasvohoitoja, kuin myös täsmähoitoja esim. silmänympärysiholle.

Treatments-landing-page.jpg
 
 

atraumaattinen puhdistus

Atraumaattisessa ihonpuhdistuksessa iho puhdistetaan perusteellisesti ilman mekaanista ärsytystä, kuten höyryä tai komedorautaa. Sopii myös kuivalle, herkälle ja couperosaiholle!

Vaikutukset:

unnamed-7.jpg
  • Paksuuntuneen ihon normalisointi

  • Ihohuokosten puhdistus

  • Ihohuokosten supistus

  • Ihon värin ja tekstuurin paraneminen

  • Punaisuuden väheneminen

  • Täydellinen rentoutumiskokemus mutta samalla tehokas

Meikinpoisto. Alkupuhdistus, iho puhdistetaan mahdollisista meikinjäämistä puhdistusgeelillä ja käydään läpi alkoholittomalla kasvovedellä joka auttaa palauttaamaan ihon pH-tasapainon. A-NOX Face Lotion, iho desinfioidaan ja lämmitetään tällä tuotteella. Se saa ihohuokoset aukemaan kuten perinteinen höyrytys, mutta ilman ihon traumatisointia. Alpha Peel - happokuorinta. Kuorintaseerumi poistaa kuollutta ihosolukkoa ja parantaa ihon läpäisevyyttä. Näin meillä on auki oleva suora yhteys ihohuokosiin. A-NOX Solution, tuote pilkkoo ihohuokosten sisällön "pehmeämmäksi". Alo Gel, tehostaa epäpuhtauksien poistumista. White Peel - entsyymikuorinta. Puhdistaa ihoa todella tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeinen Double Action - naamio. Imee ylimääräisen rasvan, rauhoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. Ihon tasapainottaminen alkoholittomalla kasvovedellä. Hoitovoide ja aurinkosuoja.

Hinta 120€


Peel to Glow

Happopohjainen kuorinta, joka poistaa kuivan, hilseilevän ihosolukon ja epäpuhtaudet sekä ravitsee ihoa. Haluatko näyttää hyvältä tärkeänä hetkenä esim. Juhlissa, häissä, valmistujaisissa? Tämä täsmähoito on täydellinen juuri sinulle.

Alkupuhdistus, kuorinta (peel), puhdistus, vitamiinicocktail (glow), loppuvoide, aurinkosuoja

Hinta 50€

Karboksiterapia

Tämä menetelmä on tunnettu jo vuodesta 1932 lähtien, jolloin lounnollisesta lähteestä emittoitua kaasua yhdessä parabtavan kivennäisveden kanssa injektioitiin ihonalaiskudoksiin.

Tässä hoidossa emme injektoi CO2 kaasua ihon alle, vaan saamme saman vaikutuksen happo-emäsreaktion avulla.

Hoito kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, edistää proteiinisynteesiä ja lisää hapen vapautumista hemoglobiinista (bohrin vaikutus).

Alkupuhdistus, karboksihoito, loppuvoiteet, aurinkosuoja

Hinta 50€

Snowbubble kasvohoito

Tämä kasvohoito tasapainottaa ihon toimintaa, kosteuttaa, supistaa ihohuokosia, taistelee tulehduksia vastaan sekä säätelee talineritystä.

Alkupuhdistus, Happihoito, naamio, kasvohieronta, loppuvoiteet

Hinta 60€

Happihoito

Tässä hoidossa yhdistyy karboksiterapia sekä peptidigeelihoito. Hoito on tehokas boosteri, kun haluat saada ihoosi virkeyttä.

Karboksinaamio kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, edistää proteiinisynteesiä ja lisää hapen vapautumista hemoglobiinista (bohrin vaikutus).

Peptidi- hydrogeelinaamio rauhoittaa, ravitsee, kosteuttaa ja viilentää ihoa. Parantaa vahingoittuneita ihon kudoksia ja lisää niiden kosteutuskykyä.

Alkupuhdistus, karboksinaamio, peptidinaamio, hieronta, loppuvoiteet, aurinkosuoja.

Hinta 70€

Genosys EYE CELL silmänympäryshoito

Täsmähoito tummille ja väsyneille silmänalusille. Kärsitkö tummista silmänalusista? Tämä hoito on tehty juuri sinulle.

Hoidon indikaatiot: Parantaa ihon laatua, vähentää pintajuonteita ja turvotusta, nopeuttaa mikroverenkiertoa, lisää ihon kimmoisuutta, parantaa ihon sävyä ja häivyttää tummia silmänalusia maailman hienoimmalla ja pienimmällä mikrodermarollerilla.

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide, kasvohieronta.

Hinta 120€

MEDIK8 ihonhoitopaketit

Kosteusköyhän ihon hoitopaketti

Sinulle joka kärsit kuivasta tai pintakuivasta, janoisen tuntuisesta ihosta, joka kaipaa kosteutta.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta heleyttävällä öljyllä, kosteuttava naamio, kosteuttava seerumi, voide, sekä aurinkosuoja.

Tuotteet kotiin:

Tehokosteuttava Hydr8 B5 -seerumi ja Daily Radiance Vitamin C -voide.

Hinta 150€

Couperosaihon hoitopaketti

Ihoa rauhoittava paketti sinulle, joka kaipaat helpotusta couperosan aiheuttamaan punoitukseen.

Alkupuhdistus hellävaraisesti kuorivalla tuotteella, rentouttava kasvo hieronta, ihoa rauhoittava naamio, ihoa rauhoittava ja punoitusta vähentävä seerumi, voide ja aurinkosuoja.

Tuotteet kotiin:

Calmwise -seerumi ja Daily Radiance Vitamin C -voide.

Hinta 150€

Hyperpigmentoituneen ihon hoitopaketti

Sinulle jonka ihon väri on epätasainen tai jos ihollasi on auringonotosta aiheutuneita muutoksia/tummentumia.

Alkupuhdistus, kuorinta, rentouttava ihoa aktivoiva hieronta, ihon sävyä tasoittava ja pigmentaatioita häivyttävä seerumi, voide ja aurinkosuoja.

Tuotteet kotiin:

White Balance Brightening -seerumi ja Retinol 3TR-seerumi.

Hinta 150€