Ihonhoitopalvelut

Löydät meiltä myös laajan valikoiman ylellisiä kasvohoitoja. Käytämme hoidoissa ainoastaan korkealuokkaisia tuotteita, juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden.

Olemme Ilomedissa keskittyneet tuloksellisuuteen, ja ihon ongelmien ratkaisemiseen häivyttämisen sijaan. Tästä syystä käytämme hoidoissa tuotteita, joilla on tutkittuja tuloksia.

Palveluistamme löydät ihoa ravitsevia ja kosteuttavia kasvohoitoja, kuin myös täsmähoitoja esim. silmänympärysiholle.

Treatments-landing-page.jpg
 
 

Peel to Glow

Happopohjainen kuorinta, joka poistaa kuivan, hilseilevän ihosolukon ja epäpuhtaudet sekä ravitsee ihoa. Haluatko näyttää hyvältä tärkeänä hetkenä esim. Juhlissa, häissä, valmistujaisissa? Tämä täsmähoito on täydellinen juuri sinulle.

Alkupuhdistus, kuorinta (peel), puhdistus, vitamiinicocktail (glow), loppuvoide, aurinkosuoja

Hinta 50€

Karboksiterapia

Tämä menetelmä on tunnettu jo vuodesta 1932 lähtien, jolloin lounnollisesta lähteestä emittoitua kaasua yhdessä parabtavan kivennäisveden kanssa injektioitiin ihonalaiskudoksiin.

Tässä hoidossa emme injektoi CO2 kaasua ihon alle, vaan saamme saman vaikutuksen happo-emäsreaktion avulla.

Hoito kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, edistää proteiinisynteesiä ja lisää hapen vapautumista hemoglobiinista (bohrin vaikutus).

Alkupuhdistus, karboksihoito, loppuvoiteet, aurinkosuoja

Hinta 50€

Snowbubble kasvohoito

Tämä kasvohoito tasapainottaa ihon toimintaa, kosteuttaa, supistaa ihohuokosia, taistelee tulehduksia vastaan sekä säätelee talineritystä.

Alkupuhdistus, Happihoito, naamio, kasvohieronta, loppuvoiteet

Hinta 60€

Happihoito

Tässä hoidossa yhdistyy karboksiterapia sekä peptidigeelihoito. Hoito on tehokas boosteri, kun haluat saada ihoosi virkeyttä.

Karboksinaamio kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita, edistää proteiinisynteesiä ja lisää hapen vapautumista hemoglobiinista (bohrin vaikutus).

Peptidi- hydrogeelinaamio rauhoittaa, ravitsee, kosteuttaa ja viilentää ihoa. Parantaa vahingoittuneita ihon kudoksia ja lisää niiden kosteutuskykyä.

Alkupuhdistus, karboksinaamio, peptidinaamio, hieronta, loppuvoiteet, aurinkosuoja.

Hinta 70€

Genosys EYE CELL silmänympäryshoito

Täsmähoito tummille ja väsyneille silmänalusille. Kärsitkö tummista silmänalusista? Tämä hoito on tehty juuri sinulle.

Hoidon indikaatiot: Parantaa ihon laatua, vähentää pintajuonteita ja turvotusta, nopeuttaa mikroverenkiertoa, lisää ihon kimmoisuutta, parantaa ihon sävyä ja häivyttää tummia silmänalusia maailman hienoimmalla ja pienimmällä mikrodermarollerilla.

Ihon puhdistus, tehoseerumi, mikroneulaus, geelinaamiot, voide, kasvohieronta.

Hinta 120€