Henkilöesittely - Jemina Mäkelä

 
 
08.jpg
 
 
 

Olen aina halunnut työskennellä kauneuden parissa, niinpä hain 2016 opiskelemaan kosmetologiksi ja valmistuin unelma-ammattiini 2019 toukokuussa. Kuitenkin kokoajan enemmän alkoi kiinnostamaan esteettinen ja oikeasti tuloksellinen ihonhoito ja se miten olisi mahdollista vaikuttaa ihoon niin, että tulokset todella huomaa. Halusin myös tehdä jotain erilaista kuin perus kosmetologiset palvelut, jotta voisin erottua joukosta ja tarjota asiakkaille aina jotain ekstraa… jotain mitä täälläpäin ei vielä ole. Ilomedilla tämä kaikki on mahdollista ja pystyn olemaan varma siitä, että tulokset puhuvat puolestaan ja pystyn seisomaan tekemiseni takana.

Tuotan Ilomedilla erilaisia esteettisen ihonhoidon palveluita, kuten esimerkiksi mikroneulausta ja kemiallisia kuorintoja.

Olen todella motivoitunut työhöni ja kouluttaudun jatkuvasti jotta voin tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua, oikeasti ammattitaidolla. Joka aamu yksi kohokohdista on se kun saa lähteä töihin tekemään sitä mikä oikeasti kiinnostaa ja mikä on aina niin palkitsevaa.


Tähän mennessä käydyt koulutukset:

  • Vaasan ammattiopisto, Kauneudenhoiidon ammattitutkinto

  • IN17 Skincare perehdytys.

  • BEAUTIFILL AESTHETIC, HOLY LAND SKINCARE, HL TRAINING SEMINAR, 2019