juvéderm

kaikki huomaavat eron, mutta kukaan ei tiedä

 

  • 98% asiakastyytyväisyys

  • 95% suosittelisi Juvéderm-hoitoa ystävälle

  • 26 miljoonaa käyttäjää

  • nro 1 kaikkialla maailmassa

 
 

Täyteainehoidot ovat suosituimpia esteettisiä hoitomuotoja, ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Juvéderm-tuotteita iän merkkien torjumiseen ja ilmeen parantamiseen.

Juvéderm täyteainehoito ei ole invasiivinen toimenpide. Toipumisaika on lyhyt ja voit käydä töissä ja elää tavalliseen tapaan hoidon jälkeen.

Juvéderm tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo kolmen vuosikymmennen ajan. Juvéderm on maailman johtava täyteainesarja, jonka innovatiivinen ja edistyksellinen valmistustekniikka antaa luonnollisen, pitkään kestävän lopputuloksen. Juvéderm-tuotteet ovat Yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksymiä, joten voit luottaa niihin.

 

Juvéderm hoitaa kaikkia kasvojen alueita

lines_model.png

Silmien alueen hoito

Silmiä ympäröivä iho on erittäin ohutta, ja hyaluronihapon puute näkyy siinä ensimmäiseksi. Iho kuivuu ja menettää joustavuuttaan, ja siihen muodostuu juonteita ja ryppyjä. Kasvojen yläosa näyttää vanhemmalta myös siksi, että otsan, ohimoiden ja silmäkuoppien rasvakudos vähenee. Kasvojen menettäessä täyteläisyyttään kulmakarvat painuvat alaspäin, silmänympärykset voivat tummua ja silmien alle voi ilmestyä silmäpussit. Myös luuston rakenteiden muuttuminen saa aikaan vaikutelman syvälle painuneista silmistä.

Ihon ikääntymiseen Ilomed tarjoaa monipuolisia ratkaisuja. Suosittelemme erityisesti Juvéderm-hoitoja.

Kulmakarvat

Ikääntyessä kulmakarvoja ympäröivä iho löystyy ja niiden linjakkuus vähenee. Täyteainehoidon kevyesti kohottava vaikutus saa silmät näyttämään suuremmilta ja palauttaa kulmakarvojen muodon.

Glabellauurteet/otsarypyt

Tavallisimpia otsan alueen ryppyjä ovat kulmakarvojen väliset uurteet ja poimut (huolirypyt) sekä otsan vaakasuorat uurteet. Uurteiden ja juonteiden vähentämiseen on erilaisia keinoja, joista täyteaineet ovat yksi.

Kuopalle painuneet ohimot

Kun ohimoiden iho ikääntyy, se voi menettää täyteläisyyttään ja ohentua. Juvéderm-täyteainehoidolla palautamme ohimoiden täyteläisyyden.

Silmäpussit

Täyteaineet ovat hellävarainen hoito ihon täyteläisyyden menetykseen. Ilomed suosittelee AQUAGOLD Fine Touch - hoitoa yhdistettynä Juvéderm tuotteisiin, tälle alueelle.

Tummat silmänaluset

Juvéderm-hoito palauttaa silmänalusten täyteläisyyden ja antaa pirteämmän ilmeen. Ilomed suosittelee AQUAGOLD Fine Touch - hoitoa yhdistettynä Juvéderm tuotteisiin, tälle alueelle.

Naururypyt

Ajan mittaan kasvojen ilmelihasten toiminta muodostaa ryppyjä silmäkulmiin. TÄyteaineet tasoittavat ryppyjä ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Ilomed suosittelee AQUAGOLD Fine Touch - hoitoa yhdistettynä Juvéderm tuotteisiin, tälle alueelle.

 
cheeks_model.png

kasvojen keskialueen hoito

Nuorekkaiden kasvojen piirteet ovat pehmeät, poskipäät ovat korkeat ja poskien ja nenänpielten väliset linjat ovat pehmeät. Ajan mittaan kasvojen pehmytkudokset menettävät täyteläisyyttään, kun hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Rasvatyynyt vajoavat alaspäin, mikä aiheuttaa painetta nenän- ja suunpielten välisiin poimuihin, jolloin ne korostuvat. Lisäksi ihon joustavuus vähenee, jolloin painovoiman vaikutus voimistuu. Iho veltostuu ja kasvonpiirteet painuvat alaspäin, mikä saa kasvot näyttämään vanhemmilta ja väsyneemmiltä.

Juvéderm täyteainehoito kohottaa poskia ja antaa niille joustavuutta, mikä palauttaa niiden nuorekkuuden. Jos koet nasolabiaalijuonteet häiritseviksi, pistoshoitojen ammattilainen voi suunnitella hoidon yksilöllisesti niin, että juonteiden ongelma ratkaistaan ja juonne saadaan näyttämään tasaisemmalta.

Ilomedissa täyteainehoitoihin erikoistunut Essi auttaa sinua valitsemaan juuri oikean hoitovaihtoehdon sinulle sopivaksi. Keskikasvojen Juvéderm täyteainehoidot alk. 500€

Poskien kohotus

Vahvista kasvojesi piirteitä tai palauta poskipäiden täyteläisyys Juvéderm-tuotteiden avulla. Nuorekkaiden kasvojen piirteet ovat pehmeät ja poskipäät korkeat. Juvéderm saa poskipäät näyttämään luonnollisen pehmeiltä ja täyteläisiltä.

posket

poskien ihon joustavuus vähenee iän myötä. Juvéderm-tuotteet palauttavat poskien ihon joustavuuden ja kohottavat kasvojen keskikohtaa ja leukalinjaa.

Nasolabiaalijuonteet

Nenänpielistä suunpieliin kulkevista juonteista käytetään nimitystä nasolabiaalijuonteet. Niiden muodostumiseen vaikuttavat monet syyt, tavallisesti esimerkiksi poskien ihon täyteläisyyden tai joustavuuden menetys. Eri syistä aiheutuvia juonteita hoidetaan eri tavoin.

 
lips_model.png

Kasvojen alaosan hoito

Iän myötä huulet menettävät täyteläisyyttään, ohenevat ja niiden ääriviivat heikkenevät. Huulten ympärille syntyy hienoja pystysuoria ryppyjä, jotka rikkovat huulten linjan. Niiden muodostumiseen vaikuttavat perintötekijät ja hormonaaliset syyt sekä jatkuva huulten suipistaminen. Hyaluronihapon määrän väheneminen vaikuttaa myös kasvojen täyteläisyyteen niin, että posket menettävät pyöreytensä. Tämä vaikuttaa kasvojen alaosaan, joka veltostuu. Leuan kiinteys vähenee, ja suunpielet saattavat kääntyä vähitellen alaspäin. Juvéderm korostaa hienovaraisesti huulten ja kasvojen ääriviivoja ja nostaa suunpieliä.

täyteläisemmät huulet

käsittely antaa huulille täyteläisyyttä ja säilyttää niiden luonnollisen tunnun ja muodon. hoidot alk. 290€

huulirypyt

huulten linjan rikkovat ohuet pystysuorat rypyt voidaan häivyttää Juvéderm-tuotteilla. hoidot alk. 290€

Huulten ääriviivat

Juvéderm-hoidolla voidaan korostaa ääriviivoja tai amorinkaarta, korjata huulten muotoa tasapainoisemmaksi tai korostaa huulten kauniita muotoja. Hoidot alk. 300€

Leukalinja

Kasvojen keskikohta menettää ajan mittaan täyteläisyyttään ja kasvojen alaosan iho veltostuu. Juvéderm-hoito selkeyttää ja korostaa leukalinjaa. hoito alk. 500€

leuka

Juvéderm-tuotteilla voidaan muokata leukalinjaa ja tuoda täyteläisyyttä haluttuihin kohtiin kasvoissa. Käsittely on helppo tapa korostaa kasvonpiirteitä tai selkeyttää leukalinjaa. Hoito alk. 500€

Alaspäin kääntyneet suunpielet/marionettipoimut

Häivytä alaspäin kääntyneet suunpielet ja anna kasvoillesi iloisempi ja positiivisempi ilme.

 

*Allergan Norden AB

Lisätietoja Juvéderm-hoidoista osoitteessa www.juvedermfillers.se