Kauneuskeskus LUX

Aikoja voi tiedustella luxkauneuskeskus@gmail.com

Nuorekas ja moderni kauneuskeskus Lux sijaitsee aivan Lapuan keskustassa. Palveluihin kuuluvat kaikenkattavat palvelut ammattitaidolla sekä laadukkaat koulutukset jo alalla oleville ammattilaisille tai alalle aikoville. Henkilökunnan kouluttautuminen on jatkuvaa ja siksi myös pavelut ovat monipuolisia ja taattua laatua. Tällä hetkellä Kauneuskeskus Luxin valikoimiin kuuluu 

Järjestämme yhdessä kauneustapahtumia, joissa mahdollisuus täyteainehoitoihin. Lapua on sijainniltaan loistava, sillä Seinäjoelta on vain noin 25km matka sekä Kauhavalta 19km.

Tapahtumissa täyteainehoitojen rautainen ammattilainen Essi kertoo tarkemmin täyteaineista ja niiden käyttöaiheista ja -menetelmistä, samalla ottaen asiakkaita vastaan. Jokaisessa tapahtumassa on myös mahdollisuus konsultaatioon, jolloin voit keskustella hoitajan kanssa juuri sinua mietityttävistä asioista.

Ajat täyteainehoitoihin voit varata ennakkoon www.kauneuskeskuslux.fi/ ajanvaraus tai soittamalla 041 369 2585. 

Suosituimpia täyteainehoitoja ovat Huultenmuotoilu ja -täyttö sekä poskipäiden täyteläistäminen sekä yleisilmeen virkistäminen. Mikä on juuri sinulle sopivin hoito?

Käy katsomassa päivitetyt nettisivut www.kauneuskeskuslux.fi

 
Nimi/Name *
Nimi/Name

 

Sijainti

Kauppakatu 4
62100, Lapua, Finland 

Yhteys

041-3692585

luxkauneuskeskus@gmail.com

http://www.kauneuskeskuslux.fi/ajanvaraus/