Medik8

Beautiful skin for life

 
 

Seerumit

LeadVitC1a.jpg

c-vitamiini

C-vitamiini on yksi ihonhoidon parhaista antioksidanteista, ja se on keskeinen osa joka-aamuista kauneusrutiinia. Tehokas vitamiini taistelee vapaita radikaaleja vastaan, ja se auttaa estämään juonteiden, ryppyjen ja maksaläikkien muodostumista, sekä hyperpigmentaatiota. Tämän lisäksi C-vitamiini kiinteyttää ihoa näkyvästi ja tuo siihen täyteläisyyttä, parantaen ihon sävyä ja heleyttä.

Ilomedin asiantuntijat auttavat sinua juuri sinulle sopivan C-vitamiinituotteen löytämiseksi.

C-TETRA 54€

 • Ultrakosteuttava seerumi tuo yhteen tetraheksyyliaskorbaatti C-vitamiinin ja E-vitamiinin, jotka tekevät ihosta kirkkaamman ja sileämmän. Iho näyttää hehkuvalta ja nuorelta. Juonteet ja rypyt silottuvat silminnähtävästi. Täydellinen ensikosketus C-vitamiiniin. (30ml)

C-TETRA + INTENSE 87€

 • Sisältää kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia, kuin perinteinen C-TETRA seerumi, ja sitä on tehostettu punaisella ging-sengillä, F-vitamiinilla ja Maracuja-öljyllä. Nämä ravitsevat aktiiviaineet tehostavat C-vitamiinin kirakstavaa vaikutusta ja syväkosteuttavat ihoa, tehden siitä silminnähden sileämmän ja hehkuvan. (30ml)

PURE C15 120€

 • Puhdas C-vitamiini (aksorbiinihappo), joka on stabiloitu C-vitamiinin, E-vitamiinin ja glutationin yhdistelmällä. (2x15ml)

SUPER C30 96€

 • Sisältää ferulahapolla vahvistettua 30% etyloitua askorbiinihappoa (C-vitamiini), joka tekee ihosta heleän ja nuoren näköisen. Nämä antioksidantit voimistavat toistensa kykyä taistella vapaita radikaaleja vastaan, jolloin rypyt silottuvat ja ihon sävy paranee. (30ml)


ExpertsVitA1a_2.jpg
 

A-vitamiini

Medik8 on A-vitamiinin asiantuntija, ja he ymmärtävät, kuinka poikkeuksellisen tärkeää se on iholle. Tämä tehokas molekyyli ei yksinomaan siloita ihoa vaan se myös taistelee juonteita ja ryppyjä vastaan, vähentää epäpuhtauksia silminnähtävästi ja tekee ihosta heleämmän ja tasaisemman.

Kaikki Medik8:n A-vitamiinipitoiset voiteet ja seerumit sisältävät kehittyneen Time Release- mekanismin. Se varmistaa, että A-vitamiini vapautuu iholle pieninä annoksina yön kuluessa, jotta iho pystyy hyödyntämään sitä täysimittaisesti.

Ilomedin asiantuntija auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan A-vitamiinituotteen.

Muista, että A-vitamiini tulee ottaa käyttöön vaiheittain. Asiantuntija kertoo sinulle tarkemman ohjeistuksen tuotteen mukaan.

RETINOL 3TR 49€

 • Advanced 0,3% Vitamin A Serum, erinomainen seerumi ensimmäiseksi retinolituotteeksi. (15ml)

RETINOL 3TR+ INTENSE 55€

 • Supercharged 0,3% Vitamin A Serum, tehostettu skvalaanilla ja climbazolella. (15ml)

RETINOL 6TR 59€

 • Advanced 0,6% Vitamin A Serum, Täydellinen heille, jokta ovat jo käyttäneet retinolia ja etsivät vahvempaa tehoa. (15ml)

RETINOL 6TR+ INTENSE 63€

 • Supercharged 0,6% Vitamin A Serum, tehostettu skvalaanilla ja climbazolella. (15ml)


r-1.jpg

r - RETINOATE 166€

Ennennäkemättömän tehokas seerumivoide sisältää patentoidun Retinyl retinoate - hybridi - molekyylin, joka on tehokkain tuntemistamme hellävaraisista retinolimuodoista. Ensimmäistä kertaa ihonhoidon historiassa A-vitamiini tarjoaa erinomaisen anti-age-vaikutuksen ilman tavanomaista ihoärsytystä, kuivumista ja herkkyysoireita. Retinyl retinoate- molekyyli soveltuu käytettäväksi päivin ja öin, minkä ansiosta tulokset ovat nähtävissä nopeasti. (50ml)

 • 8 x vahvempi kuin retinoli

 • Toimii päivin ja öin, toisin kuin muut A-vitamiinituotteet

 • Myös herkälle iholle

 • Tuloksia vain neljässä viikossa.


Aurinkosuoja

physical_sunscreen.jpg

PHYSICAL SUNSCREEN 49€

 • Laajakirjoinen mekaaninen aurinkosuoja soveltuu päivittäiseenkäyttöön suojaamaan ihoa UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Hyvin imeytyvä koostumus suojaa ihoa ilmansaasteilta ja sokerivaurioilta, eikä sisällä lainkaan nanopartikkeleita. Se vähentää juonteita ja ryppyjä silminnähtävästi. Erinomainen meikinalusvoide suojelee ja kosteuttaa ihoa, tehden siitä kimmoisan. (90ml)


erikoisseerumit

firewall.jpg

FIREWALL 107€

 • Vapailta radikaaleilta suojaava Firewall-seerumi sisältää innovatiivisen kupariantioksidantin, sekä runsaasti kosteuttavia ainesosia. Tuotteen sisältämä mineraalisuola neutralisoi laajasti vapaita radikaaleja ja suojaa ihoa ympäristön aiheuttamalta ikääntymiseltä. Ravitseva peptidiseerumi virkistää ihoa ja antaa soluille kollageeni ja elastaanituotannon tarvitsemaa energiaa. Erinomainen vaihtoehto jos C- tai A-vitamiini aiheuttaa ihoärsytystä. (30ml)hydr8_b5-1.jpg

HYDR8 B5 57€

 • Syväkosteuta ihoasi tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hyvin imeytyvä seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo ihollesi kosteutta. B5-vitamiini auttaa ihoa uudistamaan ja säilyttämään kosteuden. Ihosta tulee täyteläinen, kimmoisa ja silminnähden nuoremman näköinen. (30ml)


hydr8-b5-intense_b.jpg

HYDR8 B5 INTENSE 75€

 • Medik8:n kaikkien aikojen tehokkain hyaluronihapposeerumi. Monipuolinen seerumi parantaa ihon kosteustasapainoa kolmella tapaa: se sisältää runsaasti pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia, jotka täyttävät ihon kosteudella. Se täydentää ihon omia kosteusvarastoja ja tehostaa hyaluronihapon luonnollista tuotantoa. Marjatuomi-pihlaja-uute suojaa ihon hyaluronihappoa hajottavilta entsyymeiltä, jolloin iho säilyttää kosteudensitomiskykynsä. Ihosta tulee silminnähden kimmoisa ja nuoren näköinen. (30ml)


puhdistustuotteet

surface-radiance-cleanse_a.jpg

SURFACE RADIANCE CLEANSE 36€

 • Palauta ihollesi nuorekas, terve hehku. Virskistävä sitruksentuoksuinen puhdistusgeeli sisältää kuorivia manteli-, maito- ja salisyylihappoja. Se syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen sen sileäksi ja heleäksi. Glyseriini kosteuttaa ihoa, mangosteeni ja villivadelma ovat luonnollisia sekä suojaavia antioksidantteja.


gentle-cleanse.jpg

GENTLE CLEANSE 31€

 • Mieto, rosmariinintuoksuinen puhdistusvaahto poistaa hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet häiritsemättä ihon omaa herkkää kosteustasapainoa. Tuote sopii erinomaisesti kaikkein herkimmillekin ihotyypeille sen hellävaraisuuden, ihanteellisen pH:n ja kosteuttavien ainesosien ansiosta. Ihosta tulee raikas ja kosteutettu, eikä se tunnu lainkaan kiristävältä.


lipid-balance-clenasing-oil_1_.jpg

LIPID-BALANCE CLEANSING OIL 36€

 • Silkinpehmeä puhdistusöljy poistaa iholta epäpuhtaudet ja vedenkestävän meikin, jättäen ihon raikkaaksi ja heleäksi. Sen sisältämät rasvahapot vahvistavat ihon luonnollista suojamekanismia tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan. Moringan-siemenuute puhdistaa iholle kertyneet saasteet. Puhdistusöljy muuttuu kosteuttavaksi emulsioksi päästessään kosketuksiin veden kanssa.


cream-cleanse_a.jpg

CREAM CLEANSE 38€

 • Silkinpehmeä puhdistusmaito kuorii ihoa hellävaraisesti sekä poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Ihosta tulee syväpuhdistettu. Luonnollinen glyseriini ja appelsiiniöljy ravitsevat sekä kosteuttavat ihoa. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkimmälle iholle. Puhdistusmaito sisältää hellävaraista mantelihappoa, joka kuorii ihoa kevyesti ja poistaa epäpuhtauksia. Ihosta tulee sileä ja heleä.


daily-refresh-balancing-toner_c.jpg

DAILY REFRESH BALANCING TONER 25€

 • Kasvovesi puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote on alkoholiton ja ihon pH:ta tasapainottava, minkä ansiosta se soveltuu kaikille ihotyypeille. Kasvovesi rauhoittaa ihoa ja samalla poistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet. Probiootit vahvistavat ihon omaa luonnollista puolustusmekanismia ja taikapähkinä silottaa ihon pintaa.


eyes___lips_micellar_cleanse.jpg

EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE 25€

 • Meikinpoistaja puhdistaa silmä- ja huulimeikin kolmivaiheisella misellaariteknologialla ilman hankaamista. Kehittynyt meikinpoistotuote irrottaa jopa vedenkestävän meikin nopeasti. Samalla se kosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa sekä ripsiä.


täsmätuotteet

epäpuhtaudet

 
blemish_sos.jpg
 

BLEMISH SOS 45€

 • Rauhoittaa tulehtuneita epäpuhtauksia 24 tunnin kuluessa. Nopeasti kuivuva, väritön hoitogeeli sisältää vahvinta reseptivapaata salisyylihappoa ja rauhoittavaa niasiinia, jotka puhdistavat ja rauhoittavat epäpuhdasta ihoa. Tuote on huomaamaton, joten se soveltuu käytettäväksi päivän mittaan.


balance_moisturiser___glycolic_acid.jpg

BALANCE MOISTURISER + GLYCOLIC ACID 55€

 • Balance moisturiser - kosteusvoide vahvistaa ihon tervettä mikrobistoa. Mattapinnan jättävä kosteusvoide sisältää pre- ja probiootteja, jotka tukevat hyödyllisten bakteerien toimintaa ja vähentävät haitallisia bakteereja. Glycolic acid - tehoaine tekee voiteesta tehokkaaman. Se kuorii ihoa hellävaraisesti tehostaen hoitotuotteidenimeytymistä. Ihosta tulee puhdas ja hehkuva.


natural_clay_mask.jpg

NATURAL CLAY MASK 39€

 • Naamio sisältää puhdistavaa bentoniitti ja kaoliinittisavea, jotka puhdistavat ihoa hellävaraisesti ja tekevät sen pinnasta kirkkaan ja heleän. Se poistaa epäpuhtaudet ihohuokosista, tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa ja supistaa ihohuokosia.


pigmenttimuutokset

white_balance_brightening_serum.jpg

WHITE BALANCE BRIGHTENING SERUM 79€

 • Heleä iho on vain yhden klikkauksen päässä. Silkinpehmeä seerumi tasoittaa ihon sävyä ja saa auringon vaurioittaman ihon näyttämään kauniimmalta Medik8:n patentoidun oxyreservatrol-teknologian avulla. Stabiloitu C-vitamiini auttaa tasoittamaan, kirkastamaan ja vähentämään kaikentyyppistä pigmentaatiota. Seerumi imeytyy nopeasti ja kliiniset testit ovat todistaneet, että se tuottaa näkyviä tuloksia kahdessa viikossa. EI sisällä hydrokinonia.white_balance_everyday_protect_spf_50.jpg

WHITE BALANCE EVERYDAY PROTECT 59€

 • Aurinkovauriot aiheuttavat pigmentaatiota ja tekevät ihon sävystä epätasaisen. Päivittäiseen käyttöön kehitetty kosteusvoide antaa laajakirjoisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Se imeytyy nopeasti ja sisältää SPF 50-suojakertoimen. Sen oxyresveratrol-teknologia korjaa pigmenttivaurioita ja sen sisältämät valoa heijastavat hiukkaset tekevät ihosta välittömästi kirkkaamman.


couperosa

calmwise_serum.jpg

CALMWISE SERUM 45€

 • Silkinpehmeä seerumi sisältää vain seitsemän ainesosaa, jotka hillitsevät punoitusta herkimmälläkin iholla. Seerumin sisältämä patentoitu teprenone-ainesosa rauhoittaa tehokkaasti punoitusta. Se korjaa ihon omaa suojamekanismia ja hallitsee eri syistä johtuvaa punoitusta. Se soveltuu ympäristötekijöiden, ärsytyksenja kuivuuden aiheuttamankin punoituksen hoitoon. Ihosta tulee miellyttävän viileä ja rauhoittunut.


calmwise_colour_correct.jpg


CALMWISE COLOUR CORRECT 87€

 • Monitehoinen punaisuutta hillitsevä hoitovoide rauhoittaa ja korjaa ihoa silminnähden. Vihreät mineraalipigmentit neutralisoivat ihon punaisuutta, tehden ihon sävystä tasaisen. Kamomilla ja Aloe Vera viilentävät ja rauhoittavat, sekä kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Se sopii käytettäväksi sellaisenaan tai meikin alla.


 
 

 
 

ILOMEDILTA TILATTAVISSA KOKO MEDIK8 TUOTEVALIKOIMA. VARAA AIKASI OSTOKSILLE AJANVARAUKSESTA.