Biorevitalisaatio syväkosteuttaa ihoa sisältäpäin.

Biorevitalisaatio on kuin tehokas kosteusvoide, jota ei tarvitse lisätä jatkuvasti vaan yhdellä kerralla saat ihon loistamaan ja tunnet ihosi kosteutetuksi. Hoito sopii kaikille, sillä jokainen ihotyyppi tarvitsee kosteutusta. Hoidon jälkeen ihosta tulee heleämpi, pehmeämpi ja joustavampi. Et ehkä tarvitse enää jatkuvaa kosteutusta ihollesi hoidon jälkeen niin runsaasti kuin ennen. Täyteainehoitojen tapaan biorevitalisaatiossa käytetään hyaluronihappoa, mutta aineella ei ole täyteläistävää vaikutusta eli se ei muuta kasvojen piirteitä tai mittasuhteita.

Hoidon jälkeen iho näyttää levänneeltä, raikkaalta ja aiempaa nuoremmalta. Lopputuloksesta pääset nauttimaan heti muutaman päivän päästä hoidosta ja se kestää käytettävästä valmisteesta riippuen 2-9 kk. Hoito toteutetaan monipistoshoitona.

Kysy lisää tai varaa aika konsultaatioon.


Laadukkaat syväkosteutushoidot

Juvéderm – Volite

Juvederm Volite on laadukas hyaluronihappovalmiste, joka syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti, tehden siitä pehmeän, heleän ja raikkaan.

Hoito parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä saa ihosi näyttämään elinvoimaiselta. Juvéderm -Volitella saadaan halutessa aikaan kevyt täyteläistävä vaikutus sekä ehkäistään tehokkaasti ihon veltostumista. Voliten etu muihin markkinoiden tuotteisiin verrattuna on se, että pitkäkestoinen hoitotulos saavutetaan vain yhdellä hoitokerralla jopa 9 kk ajaksi.

Volite sisältää puuduteaineen lidokaiini, eli se on kehitetty mahdollisimman kivuttomaksi. Hoito tehdään monipistoshoitona.

 
unnamed-16.jpg
 

Luminera – Hydryal

Hydryal on pistoshoitoihin tarkoitettu, ei-ristiinsidottu hyaluronihappogeeli, joka kosteuttaa ihoa ja palauttaa ihoon elinvoimaisuuden lisäten ihon elastisuutta ja luonnollista heleyttä.

Hydryal koostuu erittäin puhtaasta hyaluronihapon muodosta ja muistuttaa rakenteeltaan lähes täysin kehon omaa hyaluronihappoa ja on siksi hyvin turvallinen. Hydryal 2% sisältää stabiloimatonta hyaluronihappoa 20 mg/ml joka kosteuttaa ja täyteläistää ihoa.  Hoito suoritetaan monipistoshoitona ja hoidossa voidaan halutessasi käyttää pintapuudutusta.

 

Hyvä tietää ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Ennen hoitoa:

Ennen hoitoa  hoitaja keskustelee kanssasi terveydentilastasi, halutusta tuloksesta, hoidon sopivuudesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma, tutustutaan valittuun aineeseen sekä otetaan ennen-kuvat. Ennen hoitoa voimme halutessasi tehdä pintapuudutuksen

Hoidon jälkeen:

Itse hoito kestää noin 60min, jonka jälkeen hoidetulla alueella saattaa näkyä pieniä kohoumia pistoskohdissa. Lisäksi voi esiintyä lievää punoitusta, mustelmia, turvotusta, aristusta, kutinaa tai kihelmöintiä. Nämä ovat ohimeneviä sivuvaikutuksia ja ovat tavallisia hoidon jälkeisiä reaktioita. Sivuvaikutukset häviävät yleensä muutamassa päivässä. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet annetaan käynnin yhteydessä. Noudata aina saatuja ohjeita. Mikäli huomaat jotain normaalista poikkeavaa tai olet epävarma, ota yhteys meihin.  Hoidon jälkeen kertaamme vielä kotihoito-ohjeet ja otetaan jälkeen-kuvat. 
 

Biorevitalisaation hoitoaiheita ovat esim:

  • Kasvot
  • Kämmenselät
  • Kuivat ja karheat ihon ongelma-alueet
  • Pintajuonteet
  • Arvet
  • Epätasaisuus
  • Ihon värimuutokset
  • Ihon kosteudensitomiskyvyn parantaminen
  • Ihon Syväelvyttäminen
  • Ihon elastisuuden lisääminen
 
close-up-female-girl-1330725.jpg