Kemiallinen kuorinta kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja täysin turvallinen esteettinen toimenpide. Kuorinta vaikuttaa kiinteyttämällä, tasoittamalla ja kirkastamalla ihon pintaa. Hoito myös parantaa iho-ongelmia. Sarjahoitona hoito lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, joten iho kiinteytyy ja muuttuu kimmoisammaksi.

Hoidolla aiheutetaan ihoon stimulaatiota kuorimalla ihon pintakerroksia. Hoidon jälkeen voi esiintyä kutinaa, punoitusta, näppylöitä tai kirvelyä muutaman päivän ajan toimenpiteestä. Nämä ovat ihon normaaleja sivuvaikutuksia, jotka häviävät muutamassa päivässä lukuun ottamatta Jessner-kuorintaa jossa on pidempi toipumisaika.


Hyvä tietää ennen hoitoa ja hoidon jälkeen

Hoito aloitetaan tarkalla alkupuhdistuksella, jonka jälkeen suojataan halutut kasvojen alueet. Kemialliset kuorinnat eroavat normaaleista kasvohoidoista selvästi saavutettavilla tuloksilla. Hoidoissa käytetään happoja jotka vaikuttavat syvällisemmin ihon ongelmiin, kuin normaalit kasvohoidot jolloin saavutetaan halutut tulokset paljon nopeammin, ihon ongelmat ovat helpommin selätettävissä ja hoidon tulos kestää pidempään. Käytämme bioteknologiaan pohjautuvia tuotteita kuorinnoissamme jotka ovat laadukkaita ja tehokkaita, sillä ne eivät sisällä mitään turhia ainesosia. 

Ennen hoitoa:

Tutkimuksen mukaan C- ja A-vitamiinien, sekä epidermiksen kasvutekijöiden pinnallinen käyttö läpi hoitosarjan maksimoi hoitojen tuloksen. Aloita vitamiinien käyttö 2 viikkoa ennen ensimmäistä hoitoa ja jatka vitamiineja vielä kolme kuukautta viimeisen hoidon jälkeen maksimoidaksesi hoitotuloksen. Noudata hoitajan antamia kotihoito-ohjeita optimaalisen tuloksen saamiseksi.

24H Hoidon jälkeen:

Älä kuori tai raavi ihoa vaan anna sen kuoriutua luonnollisesti.
Älä altista ihoa suoralle auringonvalolle.
Käytä SPF suojakerrointa.
Tupakointia kannattaa välttää, sillä se voi hidastaa paranemista.

Vasta-aiheet hoidolle:

  • Raskaus tai imetys
  • Allergia jollekin hoidoissa käytettävälle ainesosalle
  • Aktiivinen bakteeri-, virus- tai sieni-infektio
  • Accutane- lääkkeen käyttö viimeisen 6 kuukauden aikana
  • Kasvojen alueella oleva syöpä


MEDIK8 KUORINNAT

Gentle Peel

Sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ihon sävyä sekä uudistaa ja puhdistaa, aiheuttamatta ihon näkyvää kuoriutumista. Tuloksena saavutetaan välittömästi kaunis ja kuulakas iho, joka vain entisestään kirkastuu muutamien päivien ajan. Salisylihappo ja L-mantelihappo auttavat avaamaan huokosia sekä syväpuhdistavat ihoa samalla uudistaen ihon pintaa. L-laktoosi tasoittaa hyperpigmentaatioita ja vähentäen melaniinin muodostumista. Monivaikutteinen PHA happo Lactobionic kuorii ihoa, sitoo ihoon kosteutta sekä toimii antioksidanttina. Hoidon voi tehdä ympäri vuoden. Suositeltu hoitoväli on 2-6 vkoa. Varaa aika. 

Age Peel

Tämä hoito on valintasi jos haluat maksimaalisia tuloksia lyhyellä palautumisajalla. Ihollasi on merkkejä ikääntymisestä. Haluat kuorinnan, joka parantaa ja korjaa ihoa syvemmällä sekä haluat kohottavan hoidon ilman kipua. Rikasta L-Mantelihappoa ja Lactobionaattihappoa sisältävä agePeel on täydellinen kuorinta, joka eliminoi hienoja juonteita ja ryppyjä. Kasvojen lisäksi kuorinta voidaan tehdä esim. decoltee-alueelle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Varaa aika.

White Peel

Hoito on kehitetty erityisesti auringon vaurioista kärsivälle iholle sekä hyperpigmentaatio-ongelmiin. Hoito todistetusti vähentää melaniinin tuotantoa ihossa. Kuorinnassa käytetty L-laktoosihappo kiihdyttää solujen muodostumista ja sekä kollageenisynteesiä, pehmentää ja siloittaa ihon pintaa. Hoito on sinulle, jos haluat voittaa ihon pigmentaatio-ongelmat kuten melasman, hyperpigmentation, auringon vauriot tms. Jos haluat korjata ihoasi syvemmällä kuorinnalla tai haluat kiinteyttä ihollesi, ilman kipua. Varaa aika. 

Beta Peel

BetaPeel vaikuttaa kaikkiin kolmeen aknen ilmentymään avaamalla tukkeutuneet huokoset, hoitamalla komedot ja rauhoittamalla tulehduksen. BetaPeel-kuorinnan salisyylihappo auttaa liottamaan talia ja avaa tukkeutuneet huokoset estäen mustapäiden muodostumista sekä hoitaa laajentuneet ihohuokoset ja tulehdukset. Tasapainottaa rasvan ja talin tuotantoa sekä kuorii hellävaraisesti. Kuorinnassa käytettävä Azelaiinihappo on erittäin tehokas aknea aiheuttavien bakteerien nujertaja. Kuorinta voidaan tehdä ympäri vuoden. Toipumisaika on lyhyt. Varaa aika. 

Jessner – kuorinta 

Edistyksellinen kuorinta, joka on suunniteltu kuorimaan koko epidermis. Jessnerillä voidaan hoitaa keskisyviä ihon vaurioita, kuten aknea, ryppyjä ja pigmentaatioita. Hoito ei sovi kaikista herkimmälle iholle. Hoidossa on keskipitkä toipumisaika joka on noin 3-7 päivää, riippuen ihotyypistä. Hoidon jälkeen iho punoittaa ja lähipäivien aikana alkaa kuoriutumaan. Varaa aika.

Lue lisää kuorinnoista Medik8 sivuilta osoitteesta www.medik8.fi


IN17 SKINCARE KEMIALLISET KUORINNAT

CINDERELLA PEEL

Maitohappopohjainen Tuhkimo-kuorinta sopiii kaikille ihotyypeille. Kuorinta kirkastaa ihon väriä, tasoittaa juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa sekä tasoittaa pinnallisia arpia ja supistaa ihohuokosia. Maitohappokuorinta suositellaan tehtäväksi sarjahoitna ihotyypin mukaan optimaalisimman tuloksen saavuttamiseksi, mutta se sopii myös yksittäisenä kirkastavana kuorintana käytettäväksi esimerkiksi ennen tärkeitä tilaisuuksia. Kuorinta ei ole fotosensitiivinen eli kuorinnan voi tehdä ympäri vuoden. Happo sisältää jopa 15% maitohappoa, jonka lisäksi siinä on kantasolu-uutetta ja allantoiinia. Hinta alk. 150€

CC PEEL

CC- Clear and Calm kuorinta on kehitetty erityisesti akne ja rosacea iholle. Atselaiinihappoa sisältävä kuorinta on tulehdusta ja bakteereja vähentävä sekä rauhoittava. Salisyylihappo tehostaa kreatinisoituneen ihon kuorintaa sekä samalla syväpuhdistaa. Kuorintaa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona optimaalisimman tuloksen saamiseksi. hoitokerrat määritellään aina ihotyypin mukaan. Kuorinta sisältää Atselaiinihappoa 15% sekä salisyylihappoa 1,6%. Kuorinta voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei ole fotosensitiivinen. Hinta alk. 150€

Lue lisää IN17 Skincaresta osoitteessa www.in17.fi