Ilomedin tarina

Esteettiset hoidot ja täyteainehoidot Vaasassa

Tavoitteenani on tarjota monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluan olla osa alan huippua, joka näkyy jatkuvassa kouluttautumisessani. Haluan myös, että jokainen Ilomedin tiimissä työskentelevä on laadukkaasti koulutettu, jotta pystymme tarjoamaan turvallisia ja tehokkaita hoitokokonaisuuksia moniammatillisessa yhteisyössä.

Haluamme tarjota palveluja mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, ja siksi Essi tekee yhteistyötä ihanien kauneudenhoitoalan yrittäjien kanssa pistospäivien merkeissä.

Essi on terveydenhuollon ammattilainen joka on käynyt laajan koulutuksen esteettiseen ihonhoitoon ja erityisesti täyteainehoitoihin. “Osaamiseni ei rajoitu tiettyyn kasvojen alueeseen, vaan osaan käsitellä kasvoja kokonaisuutena”.

 

Ikääntyessä ihomme veltostuu, kimmoisuus alkaa vähentyä ja kasvojen piirteemme muuttuvat mm. volyymin katoamisen myötä. Myös jo nuorempana saattaa olla ongelmia ihon kunnon, laadun, volyyminpuutteen tai jonkin muun häiritsevän piirteen kanssa. Näihin ongelmiin haluamme olla auttavana kätenä. Mielestämme kaikilla on oikeus näyttää kauniilta ja tuntea olonsa itsevarmaksi. 

“Halusin luoda korkealaatuisen ja monipuolisen ihonhoidon studion, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla, yksilöllisesti ja kiireettömästi. Mahtavien kouluttajien sekä korvaamattoman tukiverkoston kanssa olemme saaneet toteutettua juurikin sellainen paikan, mistä joskus uskalsin vain unelmoida”. 
 
Palveluihimme tällä hetkellä kuuluvat täyteainehoidot, biorevitalisaatiot, plasmahoidot, mikroneulaus, mesoterapia, kemialliset kuorinnat, kasvohoidot sekä paljon muuta.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ammattilaisen tekemiin laadukkaisiin ja turvallisiin hoitoihin!

Ilomed, Essi

 Yhteistyökumppanit & Tuotemerkit

Untitled design (28).png
Untitled design (27).png
Untitled design (23).png
Untitled design (19).png
Untitled design (18).png
 
 

Oletko kiinnostunut täyteainehoidosta, biorevitaaliosta tai happokuorinnasta? 

Aloita varaamalla ilmainen ihonhoidon konsultaatio.