Ilomedin tarina

Esteettiset hoidot ja täyteainehoidot Vaasassa

Tavoitteenani on tarjota monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluan olla osa alan huippua, joka näkyy jatkuvassa kouluttautumisessani.

Haluan myös tarjota palveluja teille mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, ja siksi teen yhteistyötä ihanien kauneudenhoitoalan yrittäjien kanssa.

Olen terveydenhuollon ammattilainen joka on käynyt laajan koulutuksen esteettiseen ihonhoitoon ja erityisesti täyteainehoitoihin. Osaamiseni ei rajoitu tiettyyn kasvojen alueeseen, vaan osaan käsitellä kasvoja kokonaisuutena.

 

Asiakkaiden turvallisuus on minulle sydämen asia, ja siksi minulla on myös ensiapuvalmius komplikaatioiden varalle.

Ikääntyessä ihomme veltostuu, kimmoisuus alkaa vähentyä ja kasvojen piirteemme muuttuvat mm. volyymin katoamisen myötä. Myös jo nuorempana saattaa olla ongelmia ihon kunnon, laadun, volyyminpuutteen tai jonkin muun häiritsevän piirteen kanssa. Näihin ongelmiin haluan olla auttavana kätenä. Mielestäni kaikilla on oikeus näyttää kauniilta ja tuntea olonsa itsevarmaksi. 

Halusin luoda korkealaatuisen ja monipuolisen ihonhoidon studion, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla, yksilöllisesti ja kiireettömästi. Mahtavien kouluttajien sekä korvaamattoman tukiverkoston kanssa olemme saaneet toteutettua juurikin sellainen paikan, mistä joskus uskalsin vain unelmoida. 

Työssäni olen huolellinen perfektionisti mikä näkyy varmasti työni laadussa. Vapaalla panostan omaan hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, ja sitä painotan myös työssäni. Haluan tuoda iloa ja onnellisuutta asiakkailleni hoitokokonaisuuksien avulla. Pidän tärkeänä luoda kestäviä asiakassuhteita ja haluan heidän olevan tyytyväisiä lopputulokseen vielä monen kuukauden jälkeenkin, ja siksi pidänkin yhteyttä asiakkaihini hoitojen jälkeen varmistaakseni toivotun lopputuloksen. 
 
Palveluihimme tällä hetkellä kuuluvat täyteainehoidot, biorevitalisaatiot, plasmahoidot sekä suuren suosion saavuttaneet happokuorinnat.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ammattilaisen tekemiin laadukkaisiin ja turvallisiin hoitoihin!

Ilomed, Essi Luhta

 Yhteistyökumppanit & Tuotemerkit

Untitled design (28).png
Untitled design (27).png
Untitled design (23).png
Untitled design (19).png
Untitled design (18).png
 
 

Oletko kiinnostunut täyteainehoidosta, biorevitaaliosta tai happokuorinnasta? 

Aloita varaamalla ilmainen ihonhoidon konsultaatio.