WiQo®Med

active skin programme

 
 
Completo_FLD_sito_500x500_72dpi_111_o.jpg

FLUIDI 90€

Silottava kasvofluidi sopii kaikille ihotyypeille. Se on ihanteellinen käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina, myös kesällä, sillä sen silottava vaikutus ehkäisee ihon paksuuntumista. Rasvaiselle iholle ei tarvita muuta käsittelyä, kun taas muille ihotyypeille suositellaan lisäksi muita WiQo ACTIVE SKIN PROGRAMME -hoito-ohjelman voiteita, ihotautilääkärimme laatiman taulukon mukaan.

Fluidi toimii parhaiten, kun se levitetään iholle vähintään 30 minuuttia ennen muita tuotteita. Suosittelemme tuotteen säännöllistä käyttöä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Aktiiviset aineosat: glykolihappo, sitruunahappo, tokoferyyliasetaatti, fytiinihappo, askorbyylipalmitaatti, tokoferoli, lesitiini.


Completo_CPS_sito_500x500_72dpi_118_o.jpg

RAVITSEVA JA KOSTEUTTAVA KASVOVOIDE 90€

Sopii kasvoille, kaulalle ja dekoltee-alueelle. Käytä aamuin illoin ja aina tarvittaessa. Suosittelemme kuivalle iholle tarkoitettua WiQo -voidetta käytettäväksi yhdessä SILOTTAVAN WiQo-KASVONESTEEN kanssa. Näiden kahden tuotteen yhteisvaikutus auttaa pitämään ihon jatkuvasti aktiivisena ja stimuloituna. Tuotteen suojaava vaikutus tapahtuu ihon uloimmissa kerroksissa, joten on suositeltavaa, että iholle tehdään ensin kemiallinen kuorinta tai muu lääketieteellinen kosmeettinen käsittely.

Tuote sopii myös kaikkein herkimmille ihotyypeille aiheuttamatta ärsytystä. NOURISHING AND MOISTURIZING FACE CREAM -voiteiden sisältämät kasviuutteet voivat aiheuttaa tuotteisiin väri- ja koostumusvaihteluita, mutta ne eivät vaikuta tuotteiden laatuun tai tehokkuuteen. 

Vaikuttavat aineet: sheavoi, jojobaöljy, vehnäöljy, viinirypäleuutetta, Echinacea-uute, imidatsolidinyyliurea, tokoferoliasetaatti, retinolipalmitaatti, kumariini, pehmittävät aineet, UV-valon suodattimia (UVA, UVB).


Completo_CCO_sito_500x500_72dpi_113_o.jpg

CREMA CORPO VARTALOVOIDE 90€

Käytä KUIVUUTTA TORJUVAA, ELASTISUUTTA LISÄÄVÄÄ WiQo-VARTALOVOIDETTA kerran päivässä aamulla tai illalla . Levitä paksuille ihoalueille kahdesti päivässä. Voidetta suositellaan käytettäväksi erityisesti kesällä, sillä sen käyttö ehkäisee auringon polttaman tai paksuntaman ihon kuivumista, erityisesti käsivarsilla ja säärillä. Voiteen silottava vaikutus tekee päivetyksestä syvän ja pitkäkestoisen.

WiQo:n vartalovoiteen alhainen happamuus (pH) stimuloi ihon tiivistymistä, mikä estää sen ikään liittyvän ohenemisen. Glykolihappo säätelee sarveiskerroksen paksuutta, tekee ihosta sileän ja kosteuttaa sitä. Muut vaikuttavat aineet estävät transepidermaalisen kosteuden menetyksen, rajoittaen sen huomaamatonta haihtumista.

Voide pysyy iholla pitkään ja suojaa sitä, toisin kuin muut täysin absorboituvat voiteet. Kun kosketat ihoa muutaman tunnin kuluttua, tunnet kevyen kalvon ihon pinnalla. Kevyestä kuorintavaikutuksesta johtuen voide edistää tasaisempaa ja voimakkaampaa rusketusta. Kosmeettinen vaikutus kaksinkertaistuu, kun vartalovoide käytetään PRX-T33-hoitojen välissä.

Aktiiviset aineosat: glykolihappo, jojobaöljy, tokoferoliasetaatti, granaattiomenan-siemenöljy, kehäkukkauute, lesitiini, askorbiinipalmitaatti (VIT C), sitruunahappo, fytiinihappo.


ICP_CREAM_LIGHT_500x500px_72dpi_205_o.jpg

ICP - CREAM 90€

Kompakti, silkinsileä sävyvoide, joka jo ohuena kerroksena suojaa ja tasoittaa
ihoa, korostamatta ryppyjä. Peittää näpyt, punoituksen ja muut ihon pikku virheet. Orkideauute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä
sisältää antioksidantteja. Suojakerroin 50+ ehkäisee auringon aiheuttamaa ihon vanhenemista sekä suojaa ihoa UV-säteiltä ja
näkyvältä valolta. Voidetta voi käyttää ympäri vuoden kaikkina kuukausina, luonnollisen meikin luomiseen sekä kasvojen ihon
suojaamiseen samalla tuotteella. Saatavana kaksi sävyä, light ja medium.