MD - Codes tour 2019 with Mauricio de Maio in Malmö

unnamed (3).jpg

Viime viikonloppuna 27.9.2019 Essi osallistui Allergan Medical Instituten järjestämään MD Codes Touriin.

essi-md-codes.jpg

The MD Codes™ Tour järjestettiin ensimmäistä kertaa virallisesti 2015 Allerganin kanssa yhteistyössä, mutta ennen sitä on Dr. de Maio kouluttanut kymmeniä tuhansia kansainvälisesti yli 40 maassa. Tänä vuonna MD Codes tour vierailee yli 25 maassa.

Kiertue keskittyy kouluttamaan täyteainehoitojen ammattilaisia 6 vuoden ohjelmalla, joka syventää MD-koodien käyttöä täyteainehoidoissa. Ohjelma keskittyy ammattilaisten teknisen kehityksen tukemiseen MD Codes ™ -tekniikalla, potilaiden kommunikoinnin ja hoidon suunnittelun helpottamiseen emotionaalisten ominaisuuksien avulla ja keskittymiseen dynaamiseen ikääntymiseen ja dynaamiseen kauneuteen MD DYNA ™ -koodeilla.

Essi Osallistui tänä vuonna 4 muun suomalaiskollegan kanssa toisen vuoden ohjelmaan.

MD Codes ™ VisionaryProgram on toinen vuosi MD Codes ™ -kiertueesta. Se esittelee tunneominaisuuksien käsitteen. Eroa potilaiden haluamien ja potilaiden tarpeiden välillä lähestytään. MD Codes ™ -yhtälöt otetaan myös käyttöön työkaluna, joka auttaa injektoijia strategisesti luomaan hoitosuunnitelman.

Essillä oli suuri kunnia olla mukana tässä tapahtumassa, kuuntelemassa omaa idoliaan ja avaamassa omaa näkökulmaansa hoitoihin.

MD-codes.jpg


“It is my belief that practitioners need to be more than just injectors. They need to be experts.”

– Dr. Mauricio de Maio


ZO Skin Health - ihonhoitotuotteet

2019-SOCIAL-Content-Cal_02-15.jpg

Kokonaisvaltaisia ja kauan vaikuttavia ihonhoitoratkaisuja kaikille ihotyypeille.

Meidän valintamme

Lupasimme kertoa lisää ZO Skin Health ihonhoitotuotteista ja siitä miksi valitsimme juuri tämän sarjan klinikallemme. Kuten moni teistä jo tietääkin, Ilomedin toiminnan perustana ovat kliiniset tutkimukset ja niiden tulokset sekä teoriatieto, jonka avulla luomme laadukkaita, kokonaisvaltaisia hoitokokonaisuuksia.

Emme usko kuulopuheisiin tai valmistajien markkinapuheisiin ilman kirjallista näyttöä. Teemme tutkimustyötä kaikkien meille myyntiin tulevien sarjojen kohdalla todella tarkasti. Näin varmistamme, että voimme seistä jokaisen tuotteen takana ja auttaa teitä saavuttamaan onnistumisia ihonhoidossa.

ZO Skin Health - tuotteisiin tutustuin sosiaalisen median kautta erään yksityisklinikan profiilissa, josta lähdin asiaa tutkimaan enemmän. Jätin asian tavallaan “hautumaan” ja pyörittelin erilaisia vaihtoehtoja pitkään miettien mikä sarja palvelisi teitä eniten. Ilomed tarjoaa tuloksellista ihonhoitoa, joiden tulokset puhuvat puolestaan, eikä meidän tarvitse erikseen puhua minkään palvelun puolesta. Tästä syystä halusin myös tuotteiden noudattavan samaa linjaa. Halusin sellaisen sarjan, joka olisi maailmalla arvostettu, mutta mitä ei vielä Vaasasta tai vielä parempaa Länsi-Suomesta olisi saatavilla. Zo Skin Health - tuotteita on saatavilla vain valtuutetuilta klinikoilta.

Keväällä tuotteiden maahantuoja otti minuun yhteyttä ja antoi minulle tutkimustietoa ja tieteellisiä julkaisuja luettavaksi, joka oli todella mahtavaa, ja niitähän näistä tuotteista löytyi. Meidän oma taustatyö tehdään huolella ja siksi meillä on ilo esitellä ZO Skin Health - tuotteet nyt näin syksyllä 2019.

ZO Skin Healthin visio on; Edistyksellinen tiede, Innovatiivinen teknologia, Laadukkaat tuotteet ja jatkuva koulutus.

Nämä asiat ovat meille todella tärkeitä, ajatellen ihonhoitotuotteita, kuten myös heidän ajatuksensa noudattaa hyvin omaa ajatustamme - “Terveen ihon saavuttaminen on mahdollista kaikille iästä, sukupuolesta, ihonväristä, ihotyypistä ja ihon kunnosta riippumatta.”

Kuka on Zo Skin Healthin takana?

zo-drzeinobagi-about-e1525430373604.png

Dr. Obagi ja ZO Skin Health Inc. ovat kehittäneet yhteistyössä valikoiman terapeuttisia hoitoja, jotka sopivat kaikille ihon laadusta, iästä, sukupuolesta ja etnisyydestä riippumatta. Tuotekehittelyssä on sovellettu viimeisintä ihonhoitoteknologiaa – bioteknologisia komplekseja, kantasolukomponentteja ja monitoimisia jakelujärjestelmiä – joiden avulla tuotteet ja ohjelmat on optimoitu edistämään ihon terveyttä.

Tri. Zein Obagi on ihotautilääkäri, joka yli 35 vuoden ajan on kehittänyt uraa uurtavia ihonhoitomenetelmiä, pyrkimyksenä on terveen ihon luominen, ei ainoastaan sairaan tai vaurioituneen ihon hoitaminen. Tästä hänen lähtökohdastaan johtuen tri. Obagia pidetään monessa maassa johtavana auktoriteettina ihonhoidon ja ihon nuorentamiskäsittelyjen alueella. Tri. Obagin innovatiivisia periaatteita terveen ihon palauttamisesta pidetään tänään ihonhoidon ”kultaisina standardeina”.

Hän on määritellyt uudelleen ja kehittänyt valtavin harppauksin tiedettä, johon käsityksemme ihon terveydestä perustuu.

Tri. Obagi on toiminut myös kouluttajana koko uransa ajan, ja tuhannet plastiikkakirurgit ja dermatologit maailmassa ovat hyödyntäneet hänen tietämystään vuosien aikana. Hän on myös tuottelias kirjailija ja on pitänyt uransa aikana ihon terveyttä ja nuorentavia hoitoja käsitteleviä esitelmiä yli 500 seminaarissa.

Tuotteiden kehittäjä siis aidosti tietää, mitä ihomme tarvitsee, saavuttaaksemme terveen ihon.

Tulemme kertomaan lisää tuotteiden ideologiasta sekä yleisesti lisätietoa ihosta ja sen hoidosta joten kannattaa pysyä kuulolla.

ZO Skin health - Ihonhoitotuotteet saatavilla Ilomedista. Tervetuloa tutustumaan.

 

- Essi Luhta, Ilomed


BACK TO WORK

Ihonhoito syksyllä

Vuodenaikojen vaihtuessa myös ihon tarpeet muuttuvat.

Kesällä ilma on kuuma ja kostea ja syksyä kohden ilma kylmenee ja on huomattavasti kuivempi, puhumattakaan sisäilmasta.

Kesällä saattaa riittää esimerkiksi pelkän seerumin käyttö, sillä kostea ilma saa ihon tuntumaan ja näyttämään hyvältä ja hehkuvalta.

Syksyllä iho tarvitsee usein tehokasta kuorintaa sekä syvempää kosteutusta, sillä iholta haihtuu enemmän kosteutta ilmojen viiletessä. Iho reagoi kylmyyteen ja ilman kosteuden laskuun pintakuivuudella ja iho saattaa näyttää samealta.

Tarjoamme SRS Kemiallisen kuorinnan ihoa helpottamaan, vain hintaan 89€

Täytyy kuitenkin muistaa että pintakuivuus ei ole ihotyyppi, vaan tila, jossa iholta haihtuu poikkeuksellisen paljon kosteutta. Jokaisella ihotyypillä voi esiintyä pintakuivuutta, erityisesti tähän aikaan vuodesta. Ihon pintakuivuutta voidaan kuitenkin ennaltaehkäistä ja hoitaa, oikeanlaisella ihonhoidolla.

Tarjoamme koko Syyskuun ajan erän Medik8 - ihonhoitotuotteita -20%.

Meiltä löytyy myös 1.9. alkaen ZO Skin Health- ihonhoitotuotteet, sillä haluamme auttaa teitä saavuttamaan terveen ihon myös kotona.

Autamme sinua valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivimmat tuotteet.

Syksykampanja voimassa koko SYYSKUUN ajan.

Hinnat voimassa vain Vaasan toimipisteellä, eikä tarjouksia voida yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin.

25.jpg

Lisäksi tarjoamme Back to work - kampanjan 28.8.-5.9.2019 jonka aikana

Huulten muotoilu 299€ Teosyal RHA3

BACK TO WORK - Kampanja

Syksy lähestyy kovaa vauhtia ja lomien loputtua alkaa ihana arki.

Julkaisemme kampanjamme lähipäivinä, joten pysy kuulolla.

Meidän taitava esteettinen kosmetologi Jemina tekemässä asiakkaalle hoitoa. Jeminan hoidoissa saat aikaa vain itsellesi. Täydellinen rentoutumishetki.

Meidän taitava esteettinen kosmetologi Jemina tekemässä asiakkaalle hoitoa. Jeminan hoidoissa saat aikaa vain itsellesi. Täydellinen rentoutumishetki.

KESÄKAMPANJA - ETUSI JOPA 300€

Kesä on ihmisen parasta aikaa. Kesällä on lupa rentoutua, nauttia kauniista säästä ja helliä ihoa nuorentavilla ja raikastavilla hoidoilla, ammattilaisen käsissä tietenkin.

angelo-pantazis-749632-unsplash.jpg
 
 

Kaikki TEOSYAL täyteainehoidot -10%

push_Teosyal_Products.jpg
 

BELOTERO täyteainehoidot

 • VOLUME 2ML 899€

 • LIPS (SHAPE&CONTOUR) 449€

AQUAGOLD Fine Touch - Gold 570€

 • Vitamiinicocktail

 • Skin Quality syväkosteutus tai muu hyaluronihappopohjainen aine ihotyypin ja hoidettavan ongelman mukaan.

  • Juvéderm Volite, Belotero Revive, Teosyal Redensity

 • Palauttava naamio ihotyypin mukaan.

 
chris-nguyen-531666-unsplash.jpg

Kaikista Jeminan hoidoista kesällä saat 20€ lahjakortin seuraavaa hoitoa vartenTarjoukset voimassa vain Vaasan toimipisteellä, eikä ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Kampanja voimassa 31.7.2019 asti


Kosmetologiopiskelija Jemina harjoittelussa 29.4.-17.5.2019

Kosmetologiopiskelija Jemina harjoittelussa 29.4.-17.5.2019

57284620_2077835872520004_48625850198786048_n.jpg
 

”Olen Jemina ja valmistun keväällä kosmetologiksi. Vielä ennen valmistumista olen harjoittelujaksolla Ilomedissa Vaasan toimipisteellä.

Aikoja minulle on varattavissa Medik8 kasvohoitoihin, kemiallisiin kuorintoihin, mesorullaukseen ja karboksihoitoon.

Palvelen asiakkaani aina yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden, tärkeintä on että asiakkaani ovat tyytyväisiä. Tervetuloa ❤!

Aikoja Jeminalle pystyy jo varaamaan etukäteen nettiajanvarauksesta.


Jeminan erikoishinnat

Peel to Glow 40€

Karboksiterapia 40€

Happihoito 59€

Kasvohoito 49€

Snowbubble kasvohoito 49€

IN17SKINCARE Peel 75€

Genosys Bronze mikroneulaus 120€

Genosys Silver mikroneulaus 175€Pistospäivä Pori

Pistospäivä Porissa Kauneuskeskus Primo Donnassa 16.3.

Varaa aikasi soittamalla 02 641 7377

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee ja kasvonpiirteet muuttuvat. Helppo ja turvallinen ratkaisu iän tuomiin ei-haluttuihin muutoksiin ovat täyteaineet. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä sisältäpäin. Hoidoilla voidaan häivyttää juonteita, ryppyjä ja epätasaisuuksia sekä muokata kasvonpiirteitä täyteläistämällä huulia tai muotoilemalla keskikasvoja, alakasvoja tai vaikkapa nenää. Täyteaineet poistuvat kehosta luonnollisesti aineenvaihdunnan mukana, joten pysyvän lopputuloksen takaamiseksi täyteainehoito on uusittava vaikutuksen loputtua. Kaikki täyteainehoidot ovat niin sanottuja ”lounastoimenpiteitä”, eli voit jatkaa normaalia elämääsi heti hoidon jälkeen.

JUVÉDERM

 • Volbella 500€/ 1ml

 • Volift 500€ / 1ml

 • Volift Retouch 300€ / 0,55ml

 • Voluma 500€ / 1ml

 • Smile 290€ / 0,55ml

 • Ultra 3 450€ / 1ml

TEOSYAL

 • RHA 2 300€ / 1ml

 • RHA 3 320€ / 1ml

 • Kiss 350€ / 1ml

HYACORP

 • Lips 299€/1ml

 • Face 410€/2ml

Järjestämme pistospäiviä Porissa yhteistyössä Kauneuskeskus Primo Donnan kanssa. Hoidot teemme heidän tiloissaan Valtakatu 10, Pori.

Ajanvaraus numerosta

02 641 7377

Pistospäivä Tampereella - Lumopiste

Täyteainehoitoja Essi käy tekemässä Tampereella noin kerran kuukaudessa.

Seuraavan kerran olen tavoitettavissa Tampereelta 2.3. Lauantaina.

Tällä hetkellä suosituimpia täyteainehoitoja ovat Huulten muotoilu ja täyteläistäminen, poskipäiden kohotus sekä juonteiden häivytys täyteaineilla.

Sinulla on mahdollisuus varata aika ennakkoon timma.fi/lumopiste tai soita/tekstaa (myös whatsapp) 0409309402.

Mikäli haluat lisää tietoa täyteainehoidoista ja niiden mahdollisuuksista tai mielessäsi on jotain muuta kysyttävää voit ottaa yhteyttä info@ilomed.fi

Nyt Tampereella saatavilla myös PRX-T33 hoidot hintaan 140€

PRX-T33® on uuden ihonlaadun takaaja, jolla on rajattomat sovellusmahdollisuudet. PRX-T33 on sopiva vaihtoehto kasvojen hoitoon ennen juhlia kuin myös tehokkaaseen dermis-stimulaatioon yhdessä mm. injektiohoitojen kanssa.

CE-merkitty lääkinnällinen menetelmä, yli 10 vuoden kliininen tutkimus, yli miljoona suoritettua hoitoa.

Jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen näet ja tunnet PRX-T33:n vaikutuksen ihollasi:

 • Välitön lifting-vaikutus

 • Ihohuokosten kaventuminen

 • Ihosävyn tasoittuminen

 • Pigmenttiläiskien vaalentuminen

 • Tulehduksenvastainen vaikutus ihollasi

 • Arpien, raskaus- ja venytysjuovien hoito

Pistospäivä Kauhajoella.


PISTOSPÄIVÄ KAUHAJOELLA

Pidämme pistospäivän 13.4. Kauhajoella yhteistyössä Salonki Hetki Kauneutta - kanssa.

Pistospäivän aikana tarjoamme

 • Koko kasvojen täyteainehoidot

 • Juonteiden häivytys

 • Kasvojen profilointi

 • Huulten muotoilu ja täyteläistäminen

 • Poskipäiden muotoilu ja kohotus

 • Leukalinjan suoristaminen

 • Leuankärjen muokkaus

 • Kulmakarvojen nosto

 • Otsan alueen hoito

Kaikki täyteainehoidot teemme tutkituilla ja turvallisilla markkinoiden johtavilla tuotteilla.

Käytössämme on Juvéderm, Teosyal, Belotero ja HYAcorp täyteainesarjat.

Varaa aikasi soittamalla 040 6209650 tai Facebookista täältä.

Hinnat alk. 290€

14729403_320073068354339_4645049755387598103_n.jpg

Kysy lisää info@ilomed.fi


Pistospäivä Jyväskylä

Pidämme pistospäivän Jyväskylässä Kauneushoitola Charming Beautyssa jälleen 23.2. ja 23.3.

Täyteainehoidot monipuolisesti koko kasvoille

Juvéderm, Teosyal, Belotero ja HYAcorp.

HInnat alk. 290€


Uutuus täyteaine HYAcorp saatavilla nyt myös Jyväskylän toimipisteeltä.

BioScienceGmbH on saksalainen yritys, joka valmistaa hyaluronihappopohjaisia terveydenhuollon tarvikkeita. Yrityksen valmistamia tuotteita käytetään esteettisessä lääketieteessä sekä yleiskirurgiassa. Esteettisissä täyteainehoidoissa käytettävä tuotesarja on nimeltään HYAcorp

Täyteaineiden laatu, tulosten kesto ja jatkuva koulutus ovat BIoScienceGmbH:n toiminnan kulmakiviä.

HYAcorp on täyteainesarja, jonka raaka-aineena on ristiisidottu hyaluronihappo. Sarjan täyteaineilla voidaan syväkosteuttaa ihoa, häivyttää ryppyjä , täyteläistää piirteitä sekä muokata vartaloa.

Hyaluronihappo on ihon oma sokeriyhdiste, jonka määrä vähenee iän myötä. Täyteainehoidoissa hyaluronihappoa injektoidaan ihon alle.

HYAcorp-tuotteiden hyaluronihappo ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, endotoksiineja, BDDE-yhdistettä tai merkittäviä määriä haittaproteiineja. Tämän vuoksi sivuvaikutukset ovat vähäisiä ja aine on hyvin siedetty. Mahdollinen turvotus ja muut oireet häviävät hoitoa seuraavien vuorokausien kuluessa.

HYAcorp Face 2ml 410€

 • Poskipäiden muokkaus, kohotus ja täyteläistäminen

 • Keskisyvät ja syvät juonteet

 • Nasolabiaalipoimut

 • Leukalinja

HYAcorp Lips 1ml 299€

 • Huulten täyteläistäminen

 • Huulten epäsymmetrian tasapainotus

 • Huulten muotoiluMikäli haluat tietää lisää HYAcorp täyteaineista tai Jyväskylän pistospäivistä, laita viestiä info@ilomed.fi

Aukioloajat Lahjakorttien ostoon

Ajanvarausjärjestelmässämme löytyy 15min. aika, jonka voit varata tullessasi tuoteostoksille tai lahjakorttien noutoon.

Näin varmistut, että olemme paikalla silloin, kun haluat tehdä ostoksia.

Muista hyödyntää myös joulukuun tarjoukset pukinkonttiin!

 • Täyteainehoidot Juvéderm 1ml 450€

 • PRX-T33 120€

 • Medik8 light peel 89€

Tarjoukset ei yhdistettävissä muihin alennuksiin. Voimassa 31.12.2018 asti.

bow-boxes-celebrate-712323.jpg

Rentouttavaa joulua 2018!

Toivottaen Essi. Ilomed

PRX-T33 Seminaari helsingissä 1.12.2018

Essi osallistui Helsingissä järjestettyyn PRX-T33 seminaariin 1.12.2018, jonka myötä palvelumme laajenivat esteettisten hoitojen osalta.

Tutustumistarjouksena saat PRX-T33 hoidon ensimmäisen käyntikerran hintaan 120€ 31.12.2018 asti.

Hoito vaikuttaa;

 • Ikääntymisen merkkeihin

 • Erityyppisiin arpiin

 • Pigmenttimuutoksiin

Hoito sopii kaikenikäisille asiakkaille.

ZwG7jsiw.jpeg

PRX-T33 on vallankumouksellinen lääketieteellinen dermiksen stimulointihoito, jonka avulla päästään uskomattomiin tuloksiin.

Päivän aikana Lääkäri Olga Leitane luennoi aineen koostumuksesta, käyttötarkoituksista ja hoitomenetelmistä monipuolisesti. Päivän aikana suoritettiin myös kolme demohoitoa, jolloin Essi pääsi näkemään hoidon välittömät tulokset käytännössä.

PRX-T33 hoitoja on saatavilla ympäri Suomen terveydenhuollon ammattilaisilta.


Kuvassa PRX-T33 ammattilaiset

Kuvassa PRX-T33 ammattilaiset

Lue hoidosta lisää täältä tai täältä.

Tervetuloa tutustumaan tulokselliseen hoitoon ilman toipumisaikaa.

Kaunistaudu loppuvuoteen

Hae kaunis hehku kasvoillesi


Loppuvuodelle ollaan saatu varmistettua pistospäivät, jotka olisivat ennen joulua ja ajatelleen myös pikkujouluja, joissa varmasti on mukava näyttää hyvältä.

Pistospäivissä teemme täyteainehoitoja kuten huulten muotoilu ja täyteläistäminen, poskipäiden kohotus, koko kasvojen täyteainehoidot, nenän muotoilu, juonteiden häivytys, yleisilmeen virkistys jne. Teemme lisäksi konsultaatioita kaikkiin hoitoihin.


Pistospäiviä teemme jokaisella paikkakunnalla noin kerran kuussa, joten jos ilmoitetut ajankohdat eivät sovi sinulle, voit olla yhteydessä meihin ja otamme huomioon toiveesi seuraavaa tapahtumaa järjestäessämme.

beautiful-coat-cold-847414.jpg


Tule hoitoihin ja nauti ihanasta itsevarmasta tunteesta.

Ilomed, Essi