Aukioloajat Lahjakorttien ostoon

Ajanvarausjärjestelmässämme löytyy 15min. aika, jonka voit varata tullessasi tuoteostoksille tai lahjakorttien noutoon.

Näin varmistut, että olemme paikalla silloin, kun haluat tehdä ostoksia.

Muista hyödyntää myös joulukuun tarjoukset pukinkonttiin!

 • Täyteainehoidot Juvéderm 1ml 450€

 • PRX-T33 120€

 • Medik8 light peel 89€

Tarjoukset ei yhdistettävissä muihin alennuksiin. Voimassa 31.12.2018 asti.

bow-boxes-celebrate-712323.jpg

Rentouttavaa joulua 2018!

Toivottaen Essi. Ilomed

PRX-T33 Seminaari helsingissä 1.12.2018

Essi osallistui Helsingissä järjestettyyn PRX-T33 seminaariin 1.12.2018, jonka myötä palvelumme laajenivat esteettisten hoitojen osalta.

Tutustumistarjouksena saat PRX-T33 hoidon ensimmäisen käyntikerran hintaan 120€ 31.12.2018 asti.

Hoito vaikuttaa;

 • Ikääntymisen merkkeihin

 • Erityyppisiin arpiin

 • Pigmenttimuutoksiin

Hoito sopii kaikenikäisille asiakkaille.

ZwG7jsiw.jpeg

PRX-T33 on vallankumouksellinen lääketieteellinen dermiksen stimulointihoito, jonka avulla päästään uskomattomiin tuloksiin.

Päivän aikana Lääkäri Olga Leitane luennoi aineen koostumuksesta, käyttötarkoituksista ja hoitomenetelmistä monipuolisesti. Päivän aikana suoritettiin myös kolme demohoitoa, jolloin Essi pääsi näkemään hoidon välittömät tulokset käytännössä.

PRX-T33 hoitoja on saatavilla ympäri Suomen terveydenhuollon ammattilaisilta.


Kuvassa PRX-T33 ammattilaiset

Kuvassa PRX-T33 ammattilaiset

Lue hoidosta lisää täältä tai täältä.

Tervetuloa tutustumaan tulokselliseen hoitoon ilman toipumisaikaa.

Kaunistaudu loppuvuoteen

Hae kaunis hehku kasvoillesi


Loppuvuodelle ollaan saatu varmistettua pistospäivät, jotka olisivat ennen joulua ja ajatelleen myös pikkujouluja, joissa varmasti on mukava näyttää hyvältä.

Pistospäivissä teemme täyteainehoitoja kuten huulten muotoilu ja täyteläistäminen, poskipäiden kohotus, koko kasvojen täyteainehoidot, nenän muotoilu, juonteiden häivytys, yleisilmeen virkistys jne. Teemme lisäksi konsultaatioita kaikkiin hoitoihin.


Pistospäiviä teemme jokaisella paikkakunnalla noin kerran kuussa, joten jos ilmoitetut ajankohdat eivät sovi sinulle, voit olla yhteydessä meihin ja otamme huomioon toiveesi seuraavaa tapahtumaa järjestäessämme.

beautiful-coat-cold-847414.jpg


Tule hoitoihin ja nauti ihanasta itsevarmasta tunteesta.

Ilomed, EssiTorpan tunnelmaa

Messuja ja rentoutumista taianomaisessa tunnelmassa

Essi on viettänyt viikonlopun messutunnelmissa Helsingissä, I love me -messuilla ammentaen paljon uusia ideoita syksyä ja talvea varten. Päällimmäisenä mielessä, kuinka kokonaisvaltainen hyvä olo lähtee siitä mitä itse tunnet. On tärkeää, että sinä itse tunnet itsesi kauniiksi ja muistat arvostaa itseäsi joka päivä, sillä yleensä se näkyy myös ulospäin.

Messut2018.jpg

Täyteainehoitojen avulla pystyt olemaan paras versio itsestäsi korostamalla omia parhaimpia piirteitäsi. Anna itsellesi aikaa ja ole tyytyväinen siihen mitä näet aamulla peilistä. Ilo syntyy kokonaisvaltaisesta kauniista olosta ja siitä että olet tyytyväinen omaan ulkonäköösi.

Myös Essi antoi itselleen aikaa ja kävi tutustumassa rakkaan kollegansa idylliseen kotihoitolaan. Täyteainehoidot ja kauneuspalvelut Minna Ohraluoma, sijaitsee Tuusulassa vain pienen matkan päässä Helsingistä. Hoitola sijaitsee erillisrakennuksessa kauniin torpan pihapiirissä, jonka rentouttavan taianomainen tunnelma on aistittavissa heti pihaan astuessa. Hoitola on sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin, jossa tunnet ottavasi todellisen irtioton arjesta.

hoitola.jpg

Minna tekee hoitolassaan

 • Täyteainehoitoja

 • Aromahierontaa

 • Jalkahoitoja

 • Manikyyreja

 • Vartalohoitoja

 • Bambuhierontaa

 • Kasvohoitoja

hoitola1.jpg

Ilomed suosittelee sydämellisesti tutustumaan Minnan ainutlaatuiseen hoitolaan, jossa tunnet itsesi lämpimästi tervetulleeksi alusta loppuun.

hoitola 2.jpg

Yhteystiedot

Kauneuspalvelut

Minna Ohraluoma

Haaratie 2, Tuusula

040 7456125

HEINÄKUU TARJOUKSET

ELOKUUSSA TAPAHTUU

Elokuun tarjous! Juvéderm Vycross - Volbella, Volift ja Voluma vain 365€/1ml (500€) Tarjous voimassa vain Vaasan toimipisteellä 31.8.2018 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Elokuun tarjous!

Juvéderm Vycross - Volbella, Volift ja Voluma vain 365€/1ml (500€)

Tarjous voimassa vain Vaasan toimipisteellä 31.8.2018 asti. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 


Täyteainehoitaja Essi lomailee 3.8.-11.8.2018. Yhteydenotot loman ajan mieluiten sähköpostilla tai viestillä facebook, instagram, txt. 

Täyteainehoitaja Essi lomailee 3.8.-11.8.2018. Yhteydenotot loman ajan mieluiten sähköpostilla tai viestillä facebook, instagram, txt. 


TÄYTEAINEHOIDOT JYVÄSKYLÄ


Olemme aloittaneet yhteistyön ihanan Jyväskyläläisen Kauneushoitola Charming Beautyn kanssa. Halusit sitten rentoutua arjen keskellä, hoidattaa jalat rasitusten jäljiltä tai kaunistautua muuten vaan, on Charming Beauty oikea paikka juuri sinulle.

Charming Beauty on Jyväskylän keskustassa lähes 3 vuotta toiminut kauneushoitola. Hoitola sijaitsee rauhallisella Keskustien alueella jossa kesällä saa nauttia kauniista maisemasta aivan keskustassa ja rauhoittua jo ennen hoitolaan tuloa. Valikoimiin kuuluu erilaiset kosmetologin tekemät hoidot, perushoidoista kestopigmentointeihin sekä hierojan palvelut. Hoitola on kasvanut yhdestä henkilöstä kolmeen kosmetologiin ja hierojaan kolmen vuoden saatossa. Charming Beautyyn on helppo tulla rentoutumaan. 

Charming Beauty tarjoaa monipuolista kauneudenhoitoa, valikoimiin kuuluu mm.

 • Sokeroinnit
 • 3D kestopigmentoinnit
 • Microblading
 • Kestopigmentointien poisto
 • Ripset
 • Kasvohoidot
 • Jalkahoidot
 • Kestolakkaukset
 • Vartalohoidot
 • Hierontapalvelut

Järjestämme pistostapahtumia heidän kanssaan, jolloin tapahtumien aikana teemme täyteainehoitoja kuten huulten muotoilu ja -täyttö, poskipäiden kohotus, nenän muotoilu ja kulmien kohotus. Saatavilla on myös syväkosteutushoidot sekä konsultaatiot kaikkiin hoitoihin. 

Jos siis olet Jyväskylästä tai lähialueelta, on sinulla nyt mahdollisuus laadukkaisiin ja turvallisiin täyteainehoitoihin helposti jatkossa Charmin Beautyn tiloissa pistostapahtumissa ja erikseen sovittuna. 

Jyväskylän täyteainehoitoihin voit varata ajan suoraan netistä tai soittamalla 0407616444 


TÄYTEAINEHOIDOT LAPUA


Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme aloittaneet yhteistyön Kauneuskeskus Luxin kanssa.

Nuorekas ja moderni kauneuskeskus Lux sijaitsee aivan Lapuan keskustassa. Palveluihin kuuluvat kaikenkattavat palvelut ammattitaidolla sekä laadukkaat koulutukset jo alalla oleville ammattilaisille tai alalle aikoville. Henkilökunnan kouluttautuminen on jatkuvaa ja siksi myös pavelut ovat monipuolisia ja taattua laatua. Tällä hetkellä Kauneuskeskus Luxin valikoimiin kuuluu 

 • Rakennekynnet (geelikynnet) ja geelilakkaukset 
 • Ripsipidennykset ( volyymiripset ja klassiset ripset)
 • Parturi-kampaamopalvelut
 • Kosmetologin hoidot
 • Kynsikoulutukset
 • Täyteainehoidot (ILOMED)

Järjestämme tulevaisuudessa yhdessä kauneustapahtumia, joissa mahdollisuus täyteainehoitoihin. Täyteainehoitoja saa siis jatkossa myös Lapualta. Lapua on sijainniltaan loistava, sillä Seinäjoelta on vain noin 25km matka sekä Kauhavalta 19km.

Tapahtumissa täyteainehoitojen rautainen ammattilainen kertoo tarkemmin täyteaineista ja niiden käyttöaiheista ja -menetelmistä, samalla ottaen asiakkaita vastaan. Jokaisessa tapahtumassa on myös mahdollisuus konsultaatioon, jolloin voit keskustella hoitajan kanssa juuri sinua mietityttävistä asioista.

Ajat täyteainehoitoihin voit varata ennakkoon www.kauneuskeskuslux.fi/ ajanvaraus tai soittamalla 041 369 2585. 

Suosituimpia täyteainehoitoja ovat Huultenmuotoilu ja -täyttö sekä poskipäiden täyteläistäminen sekä yleisilmeen virkistäminen. Mikä on juuri sinulle sopivin hoito?

kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta.