ILOMED - TIIMI

 

ESSI ILONA LUHTA

  • Täyteainehoidot

  • Pistoshoidot

  • Hoitotason mikroneulaus

  • Mesoterapia

  • PRX-T33

  • AQUAGOLD Fine Touch

 

JEMINA JOSEFIINA MÄKELÄ

  • Kemialliset kuorinnat

  • Ihonhoitopalvelut

  • Kasvohoidot

  • Mikroneulaus

 

MIKSI VALITA ILOMED?

Ilomed tarjoaa monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluamme, että myös Suomessa on luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua esteettisten palvelujen osalta.

Jokainen Ilomedin tiimissä työskentelevä on laadukkaasti koulutettu, jotta pystymme tarjoamaan turvallisia ja tehokkaita hoitokokonaisuuksia moniammatillisessa yhteistyössä.

Ajattelemme, että yhteistyössä on voimaa! Tästäkin syystä teemme mielellään yhteistyötä eri alan ammattilaisten kanssa, taataksemme laadukkaimmat hoitokokonaisuudet asiakkaillemme.

 MIKSI ESTEETTISET PALVELUT?

Ikääntyessä ihomme veltostuu, kimmoisuus alkaa vähentyä ja kasvojen piirteemme muuttuvat mm. volyymin katoamisen myötä. Myös jo nuorempana saattaa olla ongelmia ihon kunnon, laadun, volyyminpuutteen tai jonkin muun häiritsevän piirteen kanssa. Näihin ongelmiin haluamme olla auttavana kätenä. Mielestämme kaikilla on oikeus näyttää kauniilta ja tuntea olonsa itsevarmaksi. 

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

Ilomedin omistaja Essi halusi luoda korkealaatuisen ja monipuolisen ihonhoidon palveluita tarjoavan paikan, jossa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla, yksilöllisesti ja kiireettömästi. Essi näki Suomessa olevan puutteen OIKEASTI osaavasta ja hyvästä täyteainehoitojen tekijästä. Pelkkä muutaman tunnin koulutus ei riitä saavuttamaan pistoshoidoissa vaadittua osaamistasoa. Siksi hän lähti selvittämään mahdollisuuksia hyödyntää jo olemassa oleva hoitoalan koulutus sekä intohimo kauneudenhoitoon. Hänelle oli tärkeää, että kouluttajat ovat oikeasti maailman huippuluokkaa, sillä tietämys pistoshoitoihin ryhtyessä täytyy olla todella tarkkaa. Mahtavien kouluttajien sekä korvaamattoman tukiverkoston kanssa olemme saaneet toteutettua juurikin sellainen paikan, mistä joskus uskalsimme vain unelmoida. Erityiskiitos kuuluu Allergan Medical Academylle sekä Merz Institutelle.Palveluihimme tällä hetkellä kuuluvat täyteainehoidot, biorevitalisaatiot, plasmahoidot, mikroneulaus, mesoterapia, kemialliset kuorinnat, kasvohoidot sekä paljon muuta.

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan ammattilaisten tekemiin laadukkaisiin ja turvallisiin hoitoihin, joiden tuloksiin voit olla tyytyväinen vielä pitkän ajan jälkeenkin.

 

 Yhteistyökumppanit & Tuotemerkit

Juvederm+-+esteettinen+ihonhoito,+Vaasa.png
Belotero1080x810-1080x810.jpg
images.png
Allergan_Logo_Tm.png
Untitled design (23).png
Untitled design (18).png
AQUAGOLD logo_NO MICROCHANNEL TECH-01_pn.png
Untitled design (28).png
Untitled design (19).png
melon_logo.png
Partners-4.jpg
 
 
 

Oletko kiinnostunut täyteainehoidosta, biorevitaaliosta tai happokuorinnasta? 

Aloita varaamalla ilmainen ihonhoidon konsultaatio.