Ihonhoitotuotteet

ILOMED

 

Kaikki esteettisten hoitojen saavutetut tulokset vaativat ylläpitoa, jotta voit nauttia parhaista tuloksista pitkään. Kokonaisvaltaiseen ja pitkäaikaiseen hoitotulokseen vaikuttavat olennaisesti myös kotihoitotuotteet, joten siksi on tärkeää huolehtia että kotona käytetyt tuotteet ovat oikeat juuri oikeat sinun ihollesi.

Laadukkailla kotihoitotuotteilla ihosi pysyy terveenä ja ennaltaehkäiset ihon ennenaikaista vanhenemista.

Kerromme mielellään lisää kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja autamme sinua löytämään sopivimmat kotihoitotuotteet. Ihollesi sopivilla päivittäisillä hoitotuotteilla ylläpidät ihosi terveyttä ja tunnet olosi itsevarmaksi.


Olemme valinneet tarjoamamme ihonhoitotuotteet kliinisten tutkimusten osoittamien tulosten, korkean laadun sekä maailmanlaajuisen suosion* mukaan. Haluamme tarjota vain parasta, ja siksi emme tingi myöskään ihonhoitotuotteissa.

 
 
 
logo-new.png
 

Zo Skin Health on amerikkalainen ihonhoitosarja, joka tarjoaa huippuluokan ihonhoitotuotteita. Brändi on yksi maailman johtavista ihonhoitosarjoista. Zo Skin Healthin tuotteet perustavat tehonsa kliinisiin tutkimuksiin ja perustajan Dr. Zein Obangin laajaan kliiniseen kokemukseen. Zo Skin Health tuotteet tukevat ihon päivittäistä terveyttä ennaltaehkäisten, hoitaen ja ylläpitäen ihon hyvinvointia.


Medik8 syntyi intohimosta ihon hyvinvointiin.

Iso-Britannian superlaboratoriossamme innovaatiot ja tutkimus kulkevat käsi kädessä. Me teemme mahdottomasta mahdollista, jotta voimme tarjota inspiroivaa ja ennennäkemätöntä teknologiaa.

Medik8 - tuotteissa yhdistyvät miellyttävä koostumus, ylellinen tuoksu, tehokkaat ainesosat sekä viimeisin tieteellinen osaaminen.

Filosofiamme ikääntyvän ihon hoidosta on yksinkertainen: päivällä C-vitamiinia ja aurinkosuoja ja yöllä A-vitamiinia. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä pelkistetty strategia vähentää silminnähtävästi kaikkia ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä iholla. Filosofiamme ansiosta saat loistavia tuloksia, jotka voit itse nähdä ja tuntea.


Wiqomed on syntynyt dermatologiaan erikoistuneen lääkärin innoittamana, jonka intohimoinen tutkimus johti kahden tuoteryhmän suunnitteluun ja myöhempään kehitykseen. Wiqomed laadukkaat ihon kosmeettiset valmisteet kaikille ihotyypeille, kliinisesti testatut ja jotka soveltuvat käytettäväksi myös esteettisten hoitojen jälkeen.

Valmistaja (GPG Srl) luottaa tekniseen ja tieteelliseen pätevyyteen erikoistuneeseenasiantuntijaryhmään, joka on ammattimaisesti sitoutunut takaamaan lääketieteellisten laitteiden ja kosmetiikkateollisuuden laatuvaatimusten noudattamisen. He sijoittavat merkittävän osan resursseistaan uusien tuotteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, jotka voivat edustaa innovaatioita tulevina vuosina.


images-2.png
 

Holyland on israelilainen ammattikosmetiikka sarja, jonka tuotteiden koostumukset on kehitetty perustuen tieteelliseen ja kliiniseen tutkimukseen sekä testattuihin ainesosiin, painottaen tuotteiden turvallisuutta ja hyötyjä. Holylandin "aina aktiivinen" slogan kertoo tuotteista, jotka perustuvat aktiivisiin ainesosiin ja tuottavat näkyviä tuloksia, sekä jatkuvasta sitoutumisesta tehokkaiden ratkaisujen innovointiin. Sarjan arvot ovat ammattimaisuus ja innovaatio, laaja valikoima tuotteita jotka tuovat näkyviä tuloksia, sekä luotettavuus ja rehellisyys.